Kisfiam ma kapott papírt arről hogy tarósan beteg. Milyen ellátás jár neki? Hallottam van valami a parkolási támogatás is
Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 13:50
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Az én kislányom is tartós beteg én kiemelt családit meg gyest kapok.
3/5 anonim válasza:
Milyen baja van hogy tartósan beteg? Attól is függ a támogatás milyensége. Pl. ha látássérült, akkor kap 6 éves kora után vak igazolványt, amivel ingyen utazhat bp-en, vonat, volán 90%-osan, plusz egy kísérője is, a múzeumok ingyenesek, stb. Plusz szerintem jár rokkant igazolvány is a parkolásra, de ebben nem vagyok biztos, mert van akinek van, van akinek nincs.
4/5 anonim válasza:
Először is emelt összegű családi pótlék jár,aztán közgyógy ellátás a MÁK tól kapott igazolás alapján.Ugyanitt kap a gyermek egy utazási igazolványt,mellyel ő és egy kisérője helyi buszjáratokon ingyen,távolságiakon 90% kedvezménnyl utazhat.( természetesen 6év alatt ő mindenképp ingyen utazik,de az igazolvánnyal a kisérő is).
Van parkolási igazolvány is ha mozgás,vagy látássérült.
5/5 anonim válasza:
közlekedési támogatás egy évben egyszer ha mozgássérült 7 vagy 24 e ft.rokkant parkolo igazolvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!