Lehetségese az hogy van valami külső jel de még sincs Down szindrómája?
Figyelt kérdés
Véleményt szeretnék kérni, ugyanis a kisfiam 30 hétre született és azt mondták hogy talán Down szindrómája van. Kicsi az orrgyöke de nekem az nem volt feltünő mert a nagyfiamnak is olyan volt és teljesen egészséges. Semmilyen szervi betegsége nincs. Egy hét mulva várjuk az eredményeket de nagyon izgulok.2011. febr. 1. 15:37
11/24 anonim válasza:
Én is nagyon drukkolok neked! Persze - akármi is az eredmény - az az első, hogy együtt legyetek, de ha lesz időd, írd meg nekünk is, kérlek!
12/24 A kérdező kommentje:
Nem tudtunk meg semmit mert a doktornő és aszisztense elmentek szabadságra és csak 12-e után jönnek vissza, addig megint a bizonytalanság. De most már nem izgulok annyira mert látom hogyan fejlődik össze tudom hasonlitani az első fiammal és nem látok különbséget, igy ha van is csak gyenge lehet, mert én is olvastam hogy vannak fokozatjai a DS-nek.
2011. febr. 5. 11:04
15/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos még semmi hirem nincs de remélem nagyon hamar megkapom az eredményeket, azt mondta a család orvos hogy lehet nem tudtak kimutatni semmit és igy lehetséges hogy ujra kell csinálják a vizsgálatot.
2011. febr. 19. 20:02
16/24 anonim válasza:
Jaj,ezt nem hiszem el.Én úgy DRUKKOLOK!Egy szintén 2 gyerekes anyuka.
18/24 anonim válasza:
Még most sem tudsz semmit?Mit veszel észre a babán?
19/24 anonim válasza:
Én is gondoltam Rátok, igy ismeretlenül is.
20/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon köszönöm, hogy igy ismeretlenül is mellém álltok. Meg vannak az eredmények és sajnos nincsenek jo hireim. Azért nem irtam mostanig mert előbb egy kicsit meg kellett békülnöm a gondolattal, pedig számitottam arra hogy ez lesz az eredmény de mégis nagyon sziven ütött, sajnos pozitiv lett. Azt mondta a doktornő hogy attol ő még nagyon fejleszthető ugy lássa rajta hogy nem lesz semmi gond mert ugy fejlődik mint egy egészséges kisbaba. Köszönöm mégegyszer hogy támogattatok.
2011. febr. 23. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!