Mindenkinek ilyen nehéz a dackorszak?
Szia..
A vizes megoldás több ismerősömnél bejött,komolyan.
Persze ne legyen jéghideg,de legyen váratlan és utána mond neki,hogy miért kapta.
Remélem,hogy nálatok is megoldja a problémát.
Minden jót kívánok!
Kedves "utólsó" válaszoló!!!
Szerinted egy anya mikor jut arra a ponra,amikor azt mondja,hogy kész...jön a pohár hidegvíz???
Ilyen esetben nem arról van szó feltételezem,hogy egy szelet csokit szeretne,vagy még egyszer szeretne felülni a hintára,könyörgöm!
Az én ismeretségi körömben odáig fajultak a dolgok,hogy a saját testiépségüket veszélyeztették!!!
Olyan szülőkről,anyukákról beszélek,akik végtelen türelemmel és szeretettel nevelték és nevelik a gyerekeiket!!!
De van határ!!!
Az én személyes véleményem az és itt joga van mindenkinek eldönteni mit tart helyesnek,hogy inkább egy pohár víz,mint megütni egy gyereket.
ÉÉÉs ,mint írtam...2-szer kellett ezt alkalmazni,soha többet!
Szerencsés helyzetben vagy,ha te még nem álltál szemben ilyen problémával.
vagy ha igen,akkor írigylésre méltó pszichológusi képességekkel vagy megáldva.
Ezzzel nem akartam cinikus lenni!
Mindenkinek kitartást és sok sok türelmet kívánok !
Édesem????
Ha 2 éves a kislányod akkor még nem tudod,mi az a hiszti..ne haragudj.
És megkérlek,hogy ne személyeskedj!
Vannak itt egyéni vélemények,tapasztalatok és hidd el,hogy van olyan hiszti,amikor túl megy minden olyan határon,amit még 'normális'módon tudsz kezelni.
Megkérlek,hogy ne vond ezt kétségbe,mert nem csak a 2-3 éves gyerekekről van szó...
De mint írtam is,hogy valószínűleg egy szerencsés anyuka vagy ,akinek a babájának a természete,vérmérséklete nyugodtabb,kezelhetőbb.
Ez írigylésre méltó és a magam részéről csak annyit,írtózom minden nemű drasztikus fegyelmezéstől...
Annyit írtam,hogy a környezetemben hatásos volt ez 'módszer' és ettől függetlenül csodálatos gyerek-szülő kapcsolatban vannak az érintettek!
Minden jót kívánok Neked!
Hát a én kislányom már átlépte a határt a hisztijével hiába kérem meg hogy ne hisztizzen olyankor rám se figyel
volt már hogy le öntöttem vizel itthon de akkor nem használt de megpróbálkozok vele még.És most írhatják hogy rossza anya vagyok, előbb nézzék meg hogy telik egy napunk aztán majd megértik hogy mért folyamodok ilyen dologhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!