Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tehetnék az anorexiás...

Mit tehetnék az anorexiás lányommal?

Figyelt kérdés

170centi és 43kg. 14éves.

több mint 1,5éve megy ez..de már nem bírom...

Volt már többször is kórházba...de nem segítettek rajta.

Nagyon kétségbe vagyok esve..és nagyon szomorú vagyok...:((

Pedig most boldognak kéne lennem,mert a 6hónapba vagyok...:(:)

Kérlek segítsetek,hogy mit csináljak vele! Annyira nehéz..

2011. jan. 27. 14:00
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
53%
Mindenképp orvos kéne vinni mert ez komoly betegség. Otthon ne erőltesd az evést, ne helyez erre hangsúlyt mert csak rosszabb lesz, a kedvenc kajáiból tarts otthon elöbb utobb hátha megéhezik.
2011. jan. 27. 22:03
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 25éves vagyok,175cm magas és 54kiló.(s szoptatok még,9hós a lányom) szerintem vidd el a gyerek vagy körzeti dokihoz.Engem most vitt el az anyu h miért vagyok ilyen gizda. Kiderült hogy a pajzsmirigyem endetlenkedik. Szerintem a fotó egyébként jó ötlet! :)
2011. jan. 28. 15:32
 13/32 A kérdező kommentje:

19:00

igazából senkire sem hallgat...:(

2011. jan. 28. 15:36
 14/32 A kérdező kommentje:

22:03

Ahányszor vásárolunk...jön velem kérdezem,hogy vegyek-e neki valami olyat amit szeret...erre csak annyi a válasz,hogy:

-Nézz már rám,milyen kövér vagyok!

mindig vannak otthon olyan ételek amiket régebben nagyon szeretett a kedvence volt,de soha nem eszi meg,sokszor kilököm.:(

2011. jan. 28. 15:38
 15/32 A kérdező kommentje:

Voltunk már gyerekkoorvosnál,de nemtud rajtunk segíteni!

Ő csak annyit mondott,hoogy szerinte Rákos!...Nemtudom,de szerintem a mi gyermekkorvosunk nem normális!

2011. jan. 28. 15:40
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

? rákos????

Keress valamilyen normális gyerekorvost!

Még vérképet se nézetett?

2011. jan. 28. 15:55
 17/32 A kérdező kommentje:

Nem nézett.

Amúgy azért gondolta,hogy rákos,mert eléggé húllik a haja meg úgye nagyon soványka is..és ezért.

2011. jan. 28. 16:06
 18/32 anonim ***** válasza:
84%
Én vagyok a fotót ajánló. Gyerekápolónő voltam. Nem hiszem hogy rákos lenne, a haja a vitamin hiánytól hullik. Nehéz az ilyen betegekkel. Ez önértékelési gond. Ő valóban kövérnek látja magát:( Keress rá arra a modellre aki 42 kg-osan meghalt anorexiában. Esetleg mutasd meg neki azt is. Hasonlítsátok össze az ő képével. Drukkolok, hogy kilábaljatok belőle.
2011. jan. 28. 18:26
 19/32 A kérdező kommentje:

Igen,igen tudom,hogy nem lehet rákos és,hogy ez mind a vitaminhiányok meg minden más dolgok miatt vannak!

Jajj nagyon aranyos vagy köszönöm!!!

2011. jan. 28. 20:32
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Jézus milyen doki ez a hajhullás nem tünete a ráknak, az a kezelés mellékhatása. Jelentsd fel a dokit a kamaránál.
2011. jan. 28. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!