Kinél kell kérni az utazási költségtérítéses papírt, ha szakorvoshoz kell mennünk?
Figyelt kérdés
Tartósan beteg gyerek után járna költségtérítés, ha megyünk dokihoz. De nem tudom kitől kéne ezt a papírt beszereznünk. A szakorvostól esetleg a háziorvostól? Nem mindegy mennyibe kerül, ha sűrűn kell járni.
Köszi a válaszokat. (remélem érthetően fogalmaztam)
2011. jan. 25. 13:28
1/2 anonim válasza:
A szakorvostól. És mindjárt pecsételi is az első pecsétet bele. Asszem 4 db pecsét fér egy papirra, beküldheted úgy is, de beküldheted akár egy-egy pecséttel is mindig (a postaköltséged igy több persze...)
2/2 anonim válasza:
Tartósan beteg gyerekre, ha emelt családit kapsz, akkor helyközi járatokon, vonatokon ő ingyen és 1 kísérő 90%-os kedvezménnyel utazhat. Helyi járaton, BKV-n pedig ingyen.
De kérheted autóra is a költségtérítést, ekkor a menetjegy árát fizetik ki.
Egyébként szerintem bármelyik adhat ilyen papírt, a házi orvos is és a szakorvos is, de a szakorvos pecsételi le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!