Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Kinél kell kérni az utazási...

Kinél kell kérni az utazási költségtérítéses papírt, ha szakorvoshoz kell mennünk?

Figyelt kérdés

Tartósan beteg gyerek után járna költségtérítés, ha megyünk dokihoz. De nem tudom kitől kéne ezt a papírt beszereznünk. A szakorvostól esetleg a háziorvostól? Nem mindegy mennyibe kerül, ha sűrűn kell járni.

Köszi a válaszokat. (remélem érthetően fogalmaztam)

2011. jan. 25. 13:28
 1/2 anonim ***** válasza:
A szakorvostól. És mindjárt pecsételi is az első pecsétet bele. Asszem 4 db pecsét fér egy papirra, beküldheted úgy is, de beküldheted akár egy-egy pecséttel is mindig (a postaköltséged igy több persze...)
2011. jan. 25. 13:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Tartósan beteg gyerekre, ha emelt családit kapsz, akkor helyközi járatokon, vonatokon ő ingyen és 1 kísérő 90%-os kedvezménnyel utazhat. Helyi járaton, BKV-n pedig ingyen.

De kérheted autóra is a költségtérítést, ekkor a menetjegy árát fizetik ki.

Egyébként szerintem bármelyik adhat ilyen papírt, a házi orvos is és a szakorvos is, de a szakorvos pecsételi le.

2011. jan. 25. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!