A fiam homoszexuális mit tegyek?
A kérdező szépen elfelejtett válaszolni, nem?
Igazán mondhatnál valamit kedves Kérdező, hogy most mi a véleményed magadról?
A kérdező szépen elfelejtett válaszolni, nem?
Nem is fog, hidd el.
Szerintem a szektatársak előtt szégyellné a fia nemi beállítottságát.
Tudod,kérdezőnk,ha választani kéne a vallásom meg a többi bigott majom és a gyerekem között,bizony a gyerekemet választanám.
Ez van.
Egyébként ez lehet a srácnál egyfajta divat,a homoszexualitás most nagyon menő a fiatalok között.
Imádkozz előbb a fiadért és ha még nem tetted,kérj bocsánatot Istentől is azért,amit a gyerekeddel csináltál.
"végül nem láttam más megoldást előkerült a nadrágszíj"
???????? Most nagyon megsajnáltam azt a szegény gyereket.
Az agresszió, kiabálás, erőszak, verés stb SEMMIT sem ér. :)
Ha a gyerek elmondja az egyik legféltettebb titkát, amit nem nézünk jó szemmel, az az első reakció, hogy megverjük nadrágszíjjal? Komolyan mondom, mintha 100 évvel visszamentünk volna az időbe.. Én pl bevallottam anyunak, mikor 14 voltam, egy kicsit láttam rajta hogy elvolt keseredve, de aztán boldog volt, hogy elmertem neki árulni egy ilyen dolgot. Ezek után mit vársz, hogy elfog bármit is mondani nektek? Hogy bízzon így meg bennetek?
A kérdezővel pedig mivan, hogy így leszarja a válaszokat?
Elmondott egy miatyánkot, meg gyónt egyet, aztán mintha misem történt volna? Bár ha végig olvasta ezeket, remélem máshogy fog cselekedni a közeljövőben, és arra is kiváncsi vagyok, hogy mit fog gondolni 5 év múlva magáról.. Az apjának szerintem jobban teszitek, ha még csak poénból se említitek meg... Vajon az mire lenne képes....... És egy vallásos családról van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!