Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem válással fenyegetőzik, ha mégegyszer meglátogat a homoszexuális bátyám, mit tegyek?
A férjed azért akar elválni tőled, mert a tesód meleg? Ne haragiudj, de korlátolt egy ember lehet...
Talán tényleg egy ügyvéddel kéne besélned, hogy ilyenkor mi van! Bocs, ha nem segítettem sokat, csak felháborít, hogy ilyen emmberek vannak!
Őszintén,szerintem a férjednek csak egy indok,hogy miért akar elválni.Azért,mert van egy buzi a családban még nem pattan le senki mellől a férje,maximum egy kicsi húzza a száját,meg érezteti vele hogy nem kedveli.Ezt jól jegyezd meg!
A gyereket meg nem veheti el,nincs az a bíróság,aki egy buzi bátyus miatt neki ítélné a gyerkeet,főleg nem egy 8 hónaposat.
Aki képes azért elválni, mert a házastársa családjában van egy meleg személy, ott bizony igencsak nincs rendben valaki. Szerintem a gyermekeidnek sokkal nagyobb félnivalója van az apjuktól mint (a férjed szerint) a bátyádtól.
Attól, hogy valaki homoszexuális, még nem "perverz", és nem fogja megrontani a gyereket. Viszont az a személy, aki ezért otthagyja a családját, gyermekét, felrúgja az eddigi életét, attól bizony van miért félteni a családodat...
Hozzáteszem: a bíróság szemében az echte homofób, begyöpösödött beidegződésű személy még ha te alkoholista-drogos anya lennél sem élvezhetne előnyt a gyermeknevelésben... Úgyhogy attól félni nem kell, hogy a gyermeket elvinné. Ő képes egy ilyen mondvacsinált ok miatt felrúgni egy házasságot? És ha a gyermekednek az osztálytársa is meleg lesz? Akkor nem járhat iskolába? Vagy netalántán a gyermekről derül ki ez... Akkor agyonveri? És még lehetne ezt a sort mondani...
Attól senki nem lesz meleg, hogy az anyja bátyja az. A melegség nem "ragályos". Viszont a férjed hülyeségét még "elkaphatja" a kicsi, ha sokat töltenek együtt és megosztja a kedves apuka az "eszméit" vele...
A gyerekedet "csak úgy" nem viheti el Nem jó jel, hogy ennyiért otthagyna benneteket, de ezt neked kell megbeszélned vele.
Az jutott eszembe, lehet hogy a férjednek gyerekkorában volt ezzel kapcsolatos "élménye" ? Az megmagyarázná ezt a heves kitörést, meg hogy a gyereket félti.
A férjed fogalomzavarban szenved. A pedofil az aki kislányokat ront meg, nem a homoszexuális!!! Még ha kisfiú lenne a baba, de akkor is hülyeség féltenie. De egy lánygyermek ugyan miért érdekelné egy homoszexuális férfit??? Szerintem ezzel az indokkal nem viheti el a gyermekedet! Gondolj bele, volt már itt az országban olyan homoszexuális férfi, aki FIÚ gyermeket fogadhatott törvényesen örökbe!!! Szerencsére ez már a 21. század, itt már lassan emberszámba vesszük azokat is, akik kicsit mások mint a nagyátlag.
Szívből sajnálom hogy ilyen pasinak szültél gyereket!! A hülyéje képes a kislánya életét romba dönteni csak azért, mert kiderül hogy a nagybácsi a pasikat szereti???
Én a helyedben kiadnám az útját és közölném hogy kerestem ügyvédet (persze ezt is megtenném) a gyerekelhelyezés miatt. Beszélni kell vele, persze, de kapjon az agyához. Én jobban félteném tőle a gyereket, mint a bátyámtól (akivel nem maradt volna ott a gyerek gondolom ha nem lenne normális ember). Terry Black jobb apa mint bármelyik meleg / kisebbség / vallásellenes agresszív férfi.
Amúgy még abban sem vagyok biztos hogy elhiszem ezt az írást, hiszen félted a 8hónapos kisfiadat (8. sor) hogy a férjed elviszi a kislányt (utolsó sor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!