Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem válással fenyegetőzik, ha mégegyszer meglátogat a homoszexuális bátyám, mit tegyek?
Elnézést kérek, nem tudom, miért írtam kislányt, amikor fiam van, de van az úgy, hogy írok, és közben valami eszembe jut, és akkor valami hülyeséget írok le. Így visszanézve tényleg elég hülyén fest, hogy ezt írtam le...
Ja, amúgy voltam ügyvédnél és csak a legjobbakat mondta! És köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Remélem kidobtad az IQ bajnok férjedet, aki a szennymédiából "okul"!!!
Akinek annyi intelligenciája nincs, hogy meg tudjon különböztetni egy meleget egy pedofiltól, az diliházba való ! Elkeserítő milyen tudatlan emberek élnek itt ...
És ha ne adj Isten a fiad majd a férfiakhoz vonzódna,akkor őt is csak úgy kidobná,vagy kitagadná a saját gyerekét,mert más?
Ne már!
A bátyád meg eleve nem tehet róla hogy meleg,ezt nem ő választotta gondolom.8 hónapos?Mit tudna vele tenni a bátyád?Ez egy tapló!Már bocsánat.
Amúgy meg szerintem biztos hogy nem veheti el a gyereket,milyen élete lenne már szegénynek egy ilyen apa mellett?Meg vigyázz rá,szívességet tesz,és az a hála,hogy kidobja?Na az ilyen emberek nagyon irritálnak.
Ilyen pasinak nem kellett volna gyereket szülni,de hát az is igaz h nem tudhattad előre :(
Én sok sikert kívánok neked,a pici maradjon mindig veled!!
Én a helyedben elválnék egy ilyen embertől:D
Még,hogy ő fenyeget téged?:)
Mintha érdemesebb lenne nálad egy kapcsolatra.
Eleve milyen ember az,aki egy másik felnőtt embernek megszabja,hogy kivel találkozhat?
Nem a rabszolgája vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!