Februárba lesz 2éves kislányom, az a gondunk hogy nagyon hisztis reggel mikor megyünk bölcsibe egyszerűen nehéz vele közlekedni. Főleg hogy van 2hónapos kis tesója most jelenleg hordozókendőbe viszem a kicsit, így kicsit könnyebb mit tegyek nektek hogy sikerült a hisztis korszak? Létszíves segítsetek mert már néha kivagyok hogy én rontottam el valamit vagy minden gyerek ezen át esik?
Ha megyünk reggel és mondom neki kérem a kis kezed vagy odaadja és jön szépen vagy azt mondja NEM akkor próbálom rá venni hogy menjünk szépen de sikertelen akkor úgy csinál mint aki össze akar esni ez persze mások is látják és én érzem utána magam rosszul hogy azt hiszik rossz anya vagyok pedig én próbálom nevelni de néha már fel adom mit tegyek írjatok ti hogy és mit csináltatok fenekére ilyenkor csaphatok?Csak utcán nem igazán szeretnék mert rossz szemmel nézik azt
Vedd ki a bölcsiből , ez a legrosszabb neki, hogy te otthon vagy a kicsivel, őt meg idegenekre bízod.
2011. jan. 6. 13:29
12/20 anonim válasza:
Megmondanád,hogy miért adtátok bölcsibe?Kis korkülönbséggel vállaltatok két gyereket és a nagyot alig két évesen bölcsibe iratjátok?Ne haragudj,de akkor minek két gyerek,vagy miért ilyen pici korkülönbséggel?Ennek a picinek az édesanyjára lenne szüksége,erre bumm:bölcsöde!Még a kistesót sem érti,de ti lepasszoljátok őt!Nehogy már a férjem beleszóljon ebbe!Hú,nagyon feldűhítettél és félreértés ne essék,nem vagyok szuperanya,csak szeretem a gyerekeimet!
2011. jan. 6. 14:05
13/20 A kérdező kommentje:
Kislányom 1évesen lett bölcsis mert lett munkám sajnos onnan el kellet mennem és rá pár hét múlva kiderült hogy babát várok,kislányom maradt a bölcsibe mert szeret gyerekek közt lenni.Kisfiam ahogy megszületett maradt velem otthon 1hónapig január 3.án ment újra bölcsibe .Csak sokat gondolkodtam és jobb lenne ha maradna vagy menne tovább bölcsibe .Tudom hogy egy gyereknek közösségre van szüksége .
2011. jan. 6. 14:15
14/20 anonim válasza:
14:05 vagyok,elnézést a heves reagálásért (szégyenlem magam),így már érthető,hogy a kislányod miért jár bölcsibe!Akkor beszélj a dadusokkal és vedd ki a picit a bölcsiből,vagy beszéld meg velük,hogy egy-két hónapig nem vinnéd őt,mert a kistesó érkezése megviselte a nagyot.A "nagylányod" viselkedése teljesen okés,nem érti,hogy ha te otthon maradsz a picivel,akkor ő miért nem maradhat,ami eddig természetes volt (te dolgozol-ő bölcsis) az most nem elfogadható számára,hiszen féltékeny a picire.
2011. jan. 6. 14:22
15/20 anonim válasza:
Lehet persze én nem értem, de a kicsi mikor menne bölcsibe?
Mert ha most kettő a kislányod és a kicsi 1 éves lesz ha bölcsibe megy, akkor a nagy már oviba megy, sőt valójában ha szeptembertől megy a kicsi bölcsibe, akkor a nagy ha betöltötte a 2 és fél évet, szobatiszta és kommunikál mehet oviba. tehát a nagynak már nem kéne vissza menni a bölcsibe.
Vagy két hónap múlva akarod bölcsibe adni mindkettőt?
2011. jan. 7. 16:04
16/20 anonim válasza:
Mióta jár bölcsibe? Biztos, hogy jó ötlet volt a kistesó érkezésével nagyjából egyidőben őt bölcsibe adni? Miért nem lehet otthon?
2011. jan. 9. 21:40
17/20 anonim válasza:
Huh, most olvastam el az egészet. Hát a férjed nem egy mintaapa, más apa nem küldi hanem marasztalja a feleségét meg a gyerekeket otthon, mert ilyen piciknek otthon a legjobb. És majd ha a kicsi is két éves lesz, akkor ő menjen bölcsibe, a nagyobb meg oviba. Ez az én privát véleményem. Ilyenkor a legjobb nekik otthon. Persze kell a közösség meg minden, de ezt ez igényüket ilyen pici korban a játszótéren vagy babaklubban hasonlókorúakkal és egymással mint tesók tökéletesen kielégítik!
2011. jan. 9. 21:48
18/20 anonim válasza:
A fentiekkel teljesen egyetértek (maradjon otthon a nagyobbik is, amíg a picivel otthon vagy). De ha a párod ennyire erőlteti a bölcsibe járást, miért nem ő viszi el a kislányotokat?
2011. jan. 10. 11:59
19/20 A kérdező kommentje:
Azt elértem hogy ö viszi reggel ha délutánra megy dolgozni
ha reggel megy akkor ö megy érte délután.
:)
2011. jan. 11. 07:11
20/20 anonim válasza:
És meddig nem vinnéd bölcsibe? Mert én azt javaslom,hogy ezek után inkább óvodába vidd 3 évesen,a kistesót meg a bölcsibe ha elékezettnek látod az időt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!