Babát szeretnénk 3 éve. Kezelnek. Néha ugy érzem hogy nekem máér nem is lessz, máskor meg hogy ugy is lesz soha nem adom fel?
Ha jól értem, akkor 3 éve próbálkoztok és 2 éve derült ki vmi hormonproblémád, amit folyamatosan kezelnek, hogy rendben legyél.
Az nem baj, ha az első hónapban nem jön össze a babó! Néhány hónap üresjárat még nem tragédia. (Elnézést kérek, csak jobb szót nem találtam. De tudom, hogy mit érzel, mi 5 éve szenvedünk a pocaklakóért.)
Ha nem jön össze fél éven belül, akkor érdemes elmennetek egy meddőségibe.
Kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön!! Drukkolok nagyon! Csak pozitívan!
1-nek üzenem!!!!!!Leszarom hogy helyesen irok e!!!!Neked meg legyen ez tök mindegy!!!!!!!Szemtelen majom vagy!
többieknek köszönöm szépen:)
Szia! Utolsó előtti vagyok. Bocs, hogy csak most, csak nem voltam netközelben.
Nekem "csak" az a bajom, hogy egy petefészkem van. És mostanában derült ki, hogy párom kiskatonái kevesen vannak és nagyon lusták.
Odáig már eljutottunk, hogy kiderült, csak a lombik jöhet szóba nálunk. Jövőhét szerdán kezdődik a "procedúra", szerdától kell adni magamnak minden nap a decapeptylt, ami egy injekció, a petefészek serkentésére szolgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!