Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk 3 éve....

Babát szeretnénk 3 éve. Kezelnek. Néha ugy érzem hogy nekem máér nem is lessz, máskor meg hogy ugy is lesz soha nem adom fel?

Figyelt kérdés
szóval nem azt szeretném leirni hogy mi a bajom ,mert már rendben vagyok 2 évig kezeltek, mire uj dokihoz kerültem rájött hormonom oka. de már oké vagyok. mégsem jött össze 1 hónapja:( néha ugy érzem hogy nekem már nem is lessz.néha meg hogy addog megyek mig baba nem lessz, néha kivagyok lelkileg néha teljesen elővesz a nagy erőm!
2009. szept. 22. 23:26
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Azt ajánlom előbb tanulj meg helyesen írni!
2009. szept. 23. 00:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, akkor 3 éve próbálkoztok és 2 éve derült ki vmi hormonproblémád, amit folyamatosan kezelnek, hogy rendben legyél.

Az nem baj, ha az első hónapban nem jön össze a babó! Néhány hónap üresjárat még nem tragédia. (Elnézést kérek, csak jobb szót nem találtam. De tudom, hogy mit érzel, mi 5 éve szenvedünk a pocaklakóért.)

Ha nem jön össze fél éven belül, akkor érdemes elmennetek egy meddőségibe.

Kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön!! Drukkolok nagyon! Csak pozitívan!

2009. szept. 23. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ne légy szomorú! Múlt hónapban én is kivoltam, de olyan szépeket írtak nekem is. Biztos olvastad utánad lévő kérdést ahol örökbe akartak fogadni.. Gyönyörű történet ,és sok oldalról tanulságos... Drukkoljunk együtt új hónap új remény :-)
2009. szept. 23. 10:38
 4/6 A kérdező kommentje:

1-nek üzenem!!!!!!Leszarom hogy helyesen irok e!!!!Neked meg legyen ez tök mindegy!!!!!!!Szemtelen majom vagy!

többieknek köszönöm szépen:)

2009. szept. 23. 23:26
 5/6 A kérdező kommentje:
utolsó előti neked mi a problémád? nekem még nem volt babád?
2009. szept. 23. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Utolsó előtti vagyok. Bocs, hogy csak most, csak nem voltam netközelben.

Nekem "csak" az a bajom, hogy egy petefészkem van. És mostanában derült ki, hogy párom kiskatonái kevesen vannak és nagyon lusták.

Odáig már eljutottunk, hogy kiderült, csak a lombik jöhet szóba nálunk. Jövőhét szerdán kezdődik a "procedúra", szerdától kell adni magamnak minden nap a decapeptylt, ami egy injekció, a petefészek serkentésére szolgál.

2009. szept. 25. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!