Milyen ajándékot vegyek egy három éves lassan fejlődő kisfiúnak?
Figyelt kérdés
Még nem tud ülni, fogni és beszélni sem. Van v.milyen játék vagy foglalkoztató?2011. jan. 3. 09:23
1/8 anonim válasza:
Amikor az én kisfiam itt járt nekünk nagyon bejött a chicco tornázója sok időbe telt, de elkezdett érdeklődni utána és fogdosta ütögette ők sokáig nem fognak csak "boxolnak" a játékokkal. Illetve olyan dolgokat amik fogásra ösztönzik, ha csinálsz egy babzsákot és a tenyerébe teszed az is jó ill. nevetséges, de a macskajátékok szúrós pici szines labdák nagyon jók és még millió dolog van. Mennyi idős?
2/8 A kérdező kommentje:
Három és fél éves.
2011. jan. 3. 09:29
3/8 anonim válasza:
Gondolom jársz vele fejlesztésre, mert ez már igencsak kóros. Ott mit javasolnak?????
4/8 A kérdező kommentje:
Nem az én gyerekem, csak látogatóba megyünk és a testvéreinek viszek játékokat ajándékba és természetesen őt sem szeretném kihagyni.
2011. jan. 4. 10:01
5/8 anonim válasza:
Minél szinesebb, villogó, zenélő kütyüt keress, ami felkelti az érdeklődését. Az én lányomat is ilyen játékokkal vették rá a mozgásra.
6/8 anonim válasza:
Hat ez valoban koros. Az unokaocsim 3 eves es jar, beszel maszik. Olyanokatmond pl az anjanak, hogyigenis asszonyom,mehhogy: "Ez fantasztikus!" Hogy ulni nem tud, az mar tenyleg nagy baj. Ha most nem orvosoljatok talan fogyatekos is lehet. Ha belegondoliunk ezen a jatekonis mulhat az elete(na jo, nem eppen ^_^) Mindenkepp vegyel valami olyat ami felketli az erdeklodeset, valami szokatlant!Vegyel egy olyan jarioka felet(nm tudom mi a neve) amibe beleul, de a labainak van hely igy tud jrni azokkal (igy kozlekedik) es nem tud leesni. Egyido utan kiveszitek belolae es egy kis gyakorlas utan fog menni neki.:) Sok sikert!
7/8 anonim válasza:
Az én ismeretségi körömben is történt egy baleset, aminek valami hasonló lett a következménye. Ő imádja/imádta tv-n nézni a meséket. Vagy pl. nagyokat kacagott az apuka által eldobott papírrepülő modelleken is. Mi egyszer mesekönyvet vittünk neki (akkor láttam a baleset után először, gondolva, hogy az anyuka hangja biztos megnyugtatja), aztán egy csörgős-zörgős labdát. Én valami olyat vennék a helyedben, amit ha megbök (ha tudja ennyire már irányítani a mozgásait), zenél, zörög, villog, csörög. Illetve mérleged azt, hogy mennyire épp a tudata (nem tudom megmagyarázni, de biztos érted, mire gondolok), s akkor valami komolyabbat is nézhetsz (pl. ha a cicás részt bököd meg, nyávog stb.). Arra viszont figyelj, hogy az apró érintéseket is érzékelje.
8/8 anonim válasza:
Én egy kőzős déutánt tudnák elképzelni..ha apám még itt lenne velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!