Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Milyen ajándékot vegyek egy...

Milyen ajándékot vegyek egy három éves lassan fejlődő kisfiúnak?

Figyelt kérdés
Még nem tud ülni, fogni és beszélni sem. Van v.milyen játék vagy foglalkoztató?
2011. jan. 3. 09:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Amikor az én kisfiam itt járt nekünk nagyon bejött a chicco tornázója sok időbe telt, de elkezdett érdeklődni utána és fogdosta ütögette ők sokáig nem fognak csak "boxolnak" a játékokkal. Illetve olyan dolgokat amik fogásra ösztönzik, ha csinálsz egy babzsákot és a tenyerébe teszed az is jó ill. nevetséges, de a macskajátékok szúrós pici szines labdák nagyon jók és még millió dolog van. Mennyi idős?
2011. jan. 3. 09:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Három és fél éves.
2011. jan. 3. 09:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Gondolom jársz vele fejlesztésre, mert ez már igencsak kóros. Ott mit javasolnak?????
2011. jan. 3. 16:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem az én gyerekem, csak látogatóba megyünk és a testvéreinek viszek játékokat ajándékba és természetesen őt sem szeretném kihagyni.
2011. jan. 4. 10:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Minél szinesebb, villogó, zenélő kütyüt keress, ami felkelti az érdeklődését. Az én lányomat is ilyen játékokkal vették rá a mozgásra.
2011. jan. 6. 21:51
 6/8 anonim válasza:
47%
Hat ez valoban koros. Az unokaocsim 3 eves es jar, beszel maszik. Olyanokatmond pl az anjanak, hogyigenis asszonyom,mehhogy: "Ez fantasztikus!" Hogy ulni nem tud, az mar tenyleg nagy baj. Ha most nem orvosoljatok talan fogyatekos is lehet. Ha belegondoliunk ezen a jatekonis mulhat az elete(na jo, nem eppen ^_^) Mindenkepp vegyel valami olyat ami felketli az erdeklodeset, valami szokatlant!Vegyel egy olyan jarioka felet(nm tudom mi a neve) amibe beleul, de a labainak van hely igy tud jrni azokkal (igy kozlekedik) es nem tud leesni. Egyido utan kiveszitek belolae es egy kis gyakorlas utan fog menni neki.:) Sok sikert!
2011. jan. 7. 17:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én ismeretségi körömben is történt egy baleset, aminek valami hasonló lett a következménye. Ő imádja/imádta tv-n nézni a meséket. Vagy pl. nagyokat kacagott az apuka által eldobott papírrepülő modelleken is. Mi egyszer mesekönyvet vittünk neki (akkor láttam a baleset után először, gondolva, hogy az anyuka hangja biztos megnyugtatja), aztán egy csörgős-zörgős labdát. Én valami olyat vennék a helyedben, amit ha megbök (ha tudja ennyire már irányítani a mozgásait), zenél, zörög, villog, csörög. Illetve mérleged azt, hogy mennyire épp a tudata (nem tudom megmagyarázni, de biztos érted, mire gondolok), s akkor valami komolyabbat is nézhetsz (pl. ha a cicás részt bököd meg, nyávog stb.). Arra viszont figyelj, hogy az apró érintéseket is érzékelje.
2011. jan. 7. 22:14
 8/8 anonim válasza:
Én egy kőzős déutánt tudnák elképzelni..ha apám még itt lenne velem
2011. jan. 8. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!