Hogy tolerálnátok, ha a fiatok meleg lenne?
Elfogadnám és támogatnám.
Ha azt mondaná papnak áll azt is, bár annak kevésbé örülnék.
Én nem fogadnám el!!! Biztos vagyok benne, hogy ez nem egy lejátszott dolog. Esetleg az ismeretségi körében nem éppen egy központi figura és lány társaságban "kicsinek" érzi magát a feladathoz. Sztem találkozott egy hasonló elveszettel akiben már kialakult a "talán meleg vagyok" énkép és most elhiteti magával, hogy ő is azért olyan amilyen mert meleg. Mivel az rajong érte így neki is könnyű lehet azt hinnie, hogy a fiúkat szereti. Én kiszakítanám ebből a társaságból és vhogy lányok közé tolnám. A hogynját hirtelen nem tudom, de nem hagynám, hogy elszúrja a fiam az életét. a sok le.bi meg bu.i mind elveszett ember aki csalódott a másik nemben és egymást vígasztalgatják...Ráadásúl most divat a sok drog hatására kipróbálni azt aki éppen kéznél van. Én is csókolóztam a barátnőmmel és azt hittem biszex vagyok :O) Pedig dehogy, csak ez ömlik a médiából és annyira efogadottnak tűnik, hogy ezzel kampányol minden fiatal.
28 éves lány
nem olvastam el a válaszokat.
egyszer feltettek egy kérdést. isten miért teremtette a melegeket, ha nem fognak szaporodni? nem volt ez hiba?
a válasz az volt, hogy a melegek igenis sokkal jobb lelkűek, erősítik a társadalmat, olyan helyeken dolgoznak, ami valami jót tesz a társaságnak. meg lehet figyelni egyébként:)
én nem bántanám és nem ítélném el emiatt.
Konkrétan a kérdésre válaszolva, (feltételes módban, hiszen két lányom van), tragédiának élném meg, de természetesen elfogadnám, hiszen mi mást tehetnék.
Továbbgondolva, mindenképpen megérne egy lélekbúvárral történő beszélgetést, aki kiderítené, hogy valóban a génjeiben hordozza a fiú a homoszexualitást, (itt nincs mit tenni, el kell fogadni), vagy esetleg, mint valaki írta keresi a helyét a világban. Ebben az esetben jó eséllyel helyes irányba téríthető a szakember segítségével. Nagyon is el tudom képzelni, hogy az apja erőszakos magatartása, ill. az itt megélt kudarca is
rásegít a problémára. Nagy hiba volt.
Szóval én mielőtt megbékélnék a dologgal, mindenképpen megfutnám ezt a kört.
Szívből kívánom, hogy igazam legyen. Kitartást Neked!
Biztos nem könnyű, de fogadd el. Elég neki is azt feldolgozni, hogy más ezen a téren, és kirekeszthetik emiatt. A ti kapcsolatotok nagyon fontos, ne távolítsd el.
Én külföldön élek, és mostanában sokan öngyilkosak lesznek emiatt, nincs kihez forduljanak. Szeresd ! És csinálj is úgy !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!