Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogy tolerálnátok, ha a...

Hogy tolerálnátok, ha a fiatok meleg lenne?

Figyelt kérdés
Kifejezetten fiú esetében érdekelne, 17 éves fiú kapcsán.
2010. dec. 14. 18:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
95%
Ne haragudj de szerintem ez az apuka nem normális,szegény gyereknek tönkre tette az önbizalmát azzal hogy elvitte a k..hoz,ezzel csak azt sugalta hogy tök béna és nem tud a nőkkel bánni!Nem is volt még semmivel elkésve szegényke.Képzeld el ha lányotok lett volna,őt hová vitte volna az apuka és hány éves korában.Szerintem sincs baj a fiaddal csak az apuka jól összekavarta.Ne haragudj ha nyers voltam!(Egy 17 éves fiú anyukája vagyok én is)
2010. dec. 15. 10:58
 12/31 anonim ***** válasza:
Nekem jó volt a viszonyom a fiammal, aki most 35 éves, kétgyerekes családapa, mindent megbeszéltünk, de a szexuális életét soha. Personal problem volt számára, és nem is erőltettem. A lányokról néha beszélgettünk, adtam tanácsot, azt is utólag, de ilyen dolgokba nem akart beavatni. A lányom sem mindig. Sőt, a gyerekfogantatásról a vőm kérdezett inkább:)De én sem beszéltem meg a szüleimmel ilyen dolgokat. Voltak könyvek. Nem mindenki szereti, ha az intim szférájába beavatkoznak. De mindig ott vagyunk, ha KÉRDEZNEK.
2010. dec. 15. 11:38
 13/31 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy félreérthető voltam. Nem azt mondom, hogy a ki-kivel-mikor-milyen pózban részét beszéljék meg, hanem a "hogyan védekezzenek" részét.
2010. dec. 15. 11:41
 14/31 anonim ***** válasza:
Ja, így igen:) Azt meg korábban, mint gondolnánk, mert talán elkésünk.Ilyen fejjel visszagondolva, azt, hogy nehogy baj legyen!, azt mondta anyukám, de a hogyan?, és mitől?, azt a könyvek magyarázták el nekem.Sajnos én magam is szemérmesebb vagyok attól, hogy ezekről nyiltan tudtam volna beszélgetni, de a könyveket elől hagytam a könyvespolcon...:)
2010. dec. 15. 15:28
 15/31 anonim ***** válasza:
62%

Akik nem a lélektudomány tanulmányozásának szentelték életüket, azok szerintem ne adjanak olyan tanácsokat amiben belefoglalják, azt, hogy a gyerek milyen lelki traumát élt át, és hogy minek következtében lett meleg.

Az a helyzet, hogy ha igaz lenne, amit állítotok, akkor a Európa népsűrűsége igen drasztikusan lecsökkent volna a 19., és a 20. század században.

A gyermeked nem e-miatt lett meleg. Ő így érzi jól magát, fogadd el! Elég nagy bátorságra vall az, hogy ezt elmondta neked.

Egyébként, ha az okait akarjátok kutatni, segítek. Az apa-fiú kapcsolatban kell keresni. Nem, az nem számít, hogy prostituálthoz vitte. Inkább az, hogy a gyermek tart apja dühétől, és nézőpontjától. Na ez már inkább szempont

2010. dec. 15. 23:17
 16/31 anonim ***** válasza:
70%
én egyenlőre úgy érzem nem tudnám elfogadni, sajnos:(
2010. dec. 16. 08:47
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Viselkedj vele nagyon megértően,ne bántsd ezért,hisz nem ő tehet ezért.Próbálj meg vele beszélgetni hogy ő hogy vélekedik erről,és mutatsd ki hogy bármi történik is akkor is szeretni fogod!
2010. dec. 16. 16:13
 18/31 anonim ***** válasza:
68%
Te utolso egy csöppet nem érzed magad ...Primitivnek?
2010. dec. 17. 15:23
 19/31 anonim ***** válasza:
18%

Nem.

A kőcsögség egyáltalán nem divat.

Nem azért van két nem, hogy azonosan szórakozzanak egymással.

2010. dec. 17. 15:28
 20/31 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a válaszokat,de tudom én ugyanúgy szeretném továbbra is ha nem jobban,biztosan mellette állnék és támogatnám őt mindenben.Nem hiszem hogy apuka rontotta el,szerintem csak egy hibás gén lépett közbe,amiről nem tehet.Fogadd el és szeresd Őt nagyon,hiszen a Te gyermeked.
2010. dec. 17. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!