Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Meddig fogja mar a fiam...

Meddig fogja mar a fiam ataludni az ejjelt? Milyenek a tapasztalataitok? 15 hos most

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 14:06
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi - MIKOR
2010. dec. 6. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Minden gyerek más! Nekem 1 hós kora óta átalussza! most is csak akkor ébred meg ha fogzik...
2010. dec. 6. 14:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem 20 hós de nem nagyon alussza át az éjszakát sajnos:(

Sokszor felsír,nyüglődik,én is nagyon várom már h aludhassak egyhuzamban egész éjjel.

2010. dec. 6. 14:11
 4/10 anonim ***** válasza:

szia, hát ezt nem nagyon lehet megondai. nálunk 16 hósan volt egy nagy választóvonal, akkor jobban kezdett alduni előtte sokat kelt. ekkortól csak 1-2 x, de csak 21 hós korától alszik éjjel nagyjából egyhuzamban, néha ébred hajnalban, akkor mellé kell feküdnüm. viszont most jön a 2 utolsó foga, az megint zavarja.

kitartás, egyszer majd ejön az az idő! :))

2 éves kislány anyukája

2010. dec. 6. 14:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! 20 és fél hónapos a lányom és még most is fent van 2x éjjel. Amikor nem jött fog / merthogy nem nagy fogzós, összesen van 10 foga/ akkor volt 1-2 hónap hogy aludt éjjel, aztán megint felborult a rend, és már hónapok óta nem alszok éjjel, igaz ki is jött 3 rágó foga, most is úgy látom 2 foga készül kibújni, én meg mint egy zombi lassan olyan leszek így 20 hónap után...
2010. dec. 6. 14:34
 6/10 anonim ***** válasza:
14 hónapos kisfiam talán ha 2-szer aludta át eddig az éjszakát. Míg cicizik, addig nem is reménykedem abban, hogy átalussza...
2010. dec. 6. 15:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Lányom 4 éves, és nem mondom biztosra, hogy most már átalussza az éjszakát, sokat fenn van, felül, másfelő fekszik, úgy alszik tovább. Két évesen még többet fenn volt.

A fiam 20 hónapos kora körül kezdte átaludni az éjszakákat, és szerencsére ő elég jó alvó, persze ha beteg akkor mindig kicsit rosszabbak az éjszakák, de mai napig összehasonlíthatantlanul jobb alvó, pedig ő most októberben volt két éves.

Sajnos gyermeke válogatja, de azért előbb utóbb megtanulnak valahogy aludni. Kitartás!

2010. dec. 6. 19:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, jol esik a batoritas, csak en mar dolgozom is, es igy eleg nehez hogy nem aludhatom ki magam rendesen. De bizakodom hogy hamarosan :-)
2010. dec. 7. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam 10hós és már 6hetes kora óta átalussza az éjszakát. De pl. a sógornőmnek a 3éves lány még a mai napig felkel éjszaka...néha még többször is.
2010. dec. 8. 15:00
 10/10 picihasim ***** válasza:

Az én lányom 7 hós koráig 4-5X kelt éjjel. Nagyon rossz volt az az időszak. Most 8 hós és olyan szépen alszik. Néha felébred és sír, mert rosszat álmodik, de ezt kibírom. Jó, hogy már alszik. Azt hittem nem húzom sokáig, mert nappal sem aludt szinte semmit.

Kitartás!

2010. dec. 10. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!