Meddig fogja mar a fiam ataludni az ejjelt? Milyenek a tapasztalataitok? 15 hos most
Nekem 20 hós de nem nagyon alussza át az éjszakát sajnos:(
Sokszor felsír,nyüglődik,én is nagyon várom már h aludhassak egyhuzamban egész éjjel.
szia, hát ezt nem nagyon lehet megondai. nálunk 16 hósan volt egy nagy választóvonal, akkor jobban kezdett alduni előtte sokat kelt. ekkortól csak 1-2 x, de csak 21 hós korától alszik éjjel nagyjából egyhuzamban, néha ébred hajnalban, akkor mellé kell feküdnüm. viszont most jön a 2 utolsó foga, az megint zavarja.
kitartás, egyszer majd ejön az az idő! :))
2 éves kislány anyukája
Lányom 4 éves, és nem mondom biztosra, hogy most már átalussza az éjszakát, sokat fenn van, felül, másfelő fekszik, úgy alszik tovább. Két évesen még többet fenn volt.
A fiam 20 hónapos kora körül kezdte átaludni az éjszakákat, és szerencsére ő elég jó alvó, persze ha beteg akkor mindig kicsit rosszabbak az éjszakák, de mai napig összehasonlíthatantlanul jobb alvó, pedig ő most októberben volt két éves.
Sajnos gyermeke válogatja, de azért előbb utóbb megtanulnak valahogy aludni. Kitartás!
Az én lányom 7 hós koráig 4-5X kelt éjjel. Nagyon rossz volt az az időszak. Most 8 hós és olyan szépen alszik. Néha felébred és sír, mert rosszat álmodik, de ezt kibírom. Jó, hogy már alszik. Azt hittem nem húzom sokáig, mert nappal sem aludt szinte semmit.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!