Olyan au pairekhez szól a kérdésem, akik olyan családhoz mentek, ahol még nem volt azelőtt au pair. Milyen tapasztalataitok vannak?
Spanyolországba megyek au pairkedni februártól egy olyan családhoz, akiknek én leszek az első au pairjük. Még nem rendeztünk le mindent, szóval nem 100%, de nagyon szimpatikusak nekem, és én is nekik, többször beszéltünk már skype-on. Két kisgyerek van, egy kétéves lány és egy féléves fiú.
Érdekelnének hozzám hasonló au pairek tapasztalatai, mert gondolom, nehezebben barátkoznak majd meg velem a gyerekek, hiszen még soha nem lakott velük au pair, nem szoktak hozzá, hogy a szüleiken kívül egy idegen is velük él. És persze a szülőknek is új lesz ez a helyzet.
Ugyan én olyan helyen voltam aupair mindig, ahol már voltak előttem is, de szerintem a gyerekek miatt ne aggódj.
Nagyon fiatalok még, ha szimpatikus vagy nekik, tuti megszeretnek, ők nem tudják még, hogy nem ez a "normál" felállás, hogy egy idegen beköltözik hozzájuk.
Megszokni a szülőknek és neked lesz nagyobb feladat, ez a ti felfogásotokon múlik, mennyire vagytok lazák, nyitottak.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!