Mi tetnnétek ilyenkor?

Figyelt kérdés
A gyerekedről kiderülne, hogy még kisebb korában valakinek zaklató levelet írt?
2010. dec. 1. 14:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
amikor nagyon megharagudtam bnömre 10,5 évesen belefirkantottam egy füzetbe "yx haja hányadék. yx maga egy hányadék..." csunya és durva, és nagyon nagyon megbántott... na a lényeg azaz, hogy kb. fél évre rá turkált a cuccaim közt és elolvasta. bocsánatot kértem minden. aztán 2 hónap múlva bevalott mindent anyukájánk (nagyon elkényeztetett gyerek, egyedüli és az anyja mindenbe beleszól) azonnal hívta az én a anyumat (nem értem miért kellett ekkora hűhót csapni mikor akkor már rég kivoltunk békülve) anyum is ezen az állásponton volt, persze elbeszélgettünk, de nem volt nagy szidás, tudom hogy rosszat tettem.
2010. dec. 23. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!