Mi tetnnétek ilyenkor?
Figyelt kérdés
A gyerekedről kiderülne, hogy még kisebb korában valakinek zaklató levelet írt?2010. dec. 1. 14:48
1/11 anonim válasza:
Kérdés hogy mennyire volt kicsi, kinek írta azt a levelet és pontosan mi volt benne. Valószínűleg elbeszélgetnék vele.
2/11 A kérdező kommentje:
10 év körüli
2010. dec. 1. 14:55
3/11 anonim válasza:
Az még nem igazán érti, hogy minek mi a következménye...Beszélgess el vele szépen a témáról.
4/11 anonim válasza:
Most hány éves? Mi volt a levélben? Kinek írta (nem név szerint nyilván)? Hogy derült ki?
Ezek nélkül maximum általános "okoságokat" lehet mondani az ügyben. Amúgy nagyon visszamenőleg nem büntetném érte semmiképpen, (hacsak nem valami nagyon súlyos ügyről van szó) hanem megkérdezném miért csinálta, mit akart vele elérni és elmagyaráznám, hogy ez így miért nem működik és miért ne csinálja többet.
5/11 anonim válasza:
Valószínűleg csak durva gyerekcsíny volt. Ha van lelkiismerete, már valószínűleg megbánta, legalábbis tanult belőle. Ha nem volt a levelének semmi következménye, én nem bántanám már érte, de elbeszélgetnék vele őszintén, hogy miért is tette. Lehet, hogy fel akarta hívni magára a figyelmet, vagy haragudott arra a valakire. Egy őszinte beszélgetést megér.
6/11 anonim válasza:
Én egyszer anyukám munkahelyi bélyegzőjével ellátott "gyereklevelet" dobtam be egyenesen a határőrség igazgatójához (persze nem tudtam, hogy ő lakik ott). Szintén 10 éves forma voltam és fogalmam sem volt, hogy rosszat teszek.
7/11 anonim válasza:
A családi kapcsolatokban olvastam erről egy zavaros kérdést, ahol egy lány irta, 12 évesen irt egy zaklató levelet egy csalàdnak, mert haláleset történt , ahogyan az ő apja is meghalt, és igy akarta velük meginditani a beszélgetést, és mostmár nagyon bánja, naponta ezen örlődik, stb...erről van szó?
8/11 anonim válasza:
Mi kb ennyi idősen a gyerekkori barátomal a szemközti közértbe dobtunk be egy "zaklató levelet", hogy mivel nem vagyunk megelégedve, persze egyből rájöttek.
Ennek lassan 30 éve, szerintem iylen dolgokat minden gyerek csinál.
9/11 A kérdező kommentje:
igen,erre gondoltam,mert kissé hihetetlen
2010. dec. 3. 17:15
10/11 anonim válasza:
én is olvastam ezt a kérdést...mármint amire gondoltál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!