Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Régen nem féltek a tanárok a...

Régen nem féltek a tanárok a szülőktől, csak manapság?

Figyelt kérdés
Hogy lehet az, hogy régen nyugodtan üthette, büntethette a tanár a gyereket, a szülő nem ment be emiatt elagyabugyálni a tanárt? A mai szülők lettek másak, verekedősebbek? Régen ez hogy volt? Vagy kellene egy törvény, hogy aki tanárt mer megütni, kap 10 évet?
2010. nov. 10. 16:29
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
44%
Sokat változott a világ,és ami most van , az minden csak nem jó.. Apukám mesélte még anno(sajnos már meghalt), de nagyon jól emlékszem rá.Bement az iskolába, nekiállt a haverjaival lökdösni egymást.A tanár az összesnek a fejét szétverte a naplóval. Másik eset. Meglátta az igazgató apunál a puskát, és vonalzóval akkora körmösöket kapott, hogy nem érezte az ujjait azon a héten.ÉS EZ ÍGY VOLT RENDJÉN. AKKOR NEM VOLTAK VÉRES KIMENETELŰ VEREKEDÉSEK ISKOLÁN BELÜL, NEM SZÓLOGATTAK VISSZA A BÜDÖS KÖLYKÖK A TANÁROKNAK, MERT RENDRE LETTEK UTASÍTVA. Hagyjátok már ezt az idétlen szöveget, hogy a gyereket a tanár nem ütheti meg. Én aztmondom ha a gyerek pofátlan , akkor egy kiadós pofon , aztán álljon a sarokba fél órát.Lehet lepontozni, de amióta a tanár nem fegyelmezheti ilyen módon a gyereket, nincs rend az iskolákban. Egyre több diák nem mer elmenni iskolába, mert ott van egy ellensége aki bántja , és rendszeres a verekedés. Mit gondoltok az a gyerek mit érez reggelente? rettegve indul el az iskolába, vagy elkezd lógni , mert fél.Ha én tanár lennék , és verekedést látnék iskolán belül, nem az lenne, hogy utána elbeszélgetek velük aztán minden megy úgy ahogy eddig. mind a kettőnek egy hatalmas pofon , igazgatóhoz felcibálni őket, ellenörzőbe egy intő, utána behivatni a szüleiket.és akkormost jöhetnek a lepontozók, az én ádász módszerem miatt.
2010. dec. 12. 16:58
 22/24 anonim válasza:
62%
ja és ha az én gyerekem visszapofázik a tanárnak, és neadjisten kap tőle egy pofont, egyáltalán nem fogom sajnálni, sőt..nagy valószínűséggel otthon úgy megregulázom , hogy azt nem teszi zsebre. És ezalatt nem feltétlenül fizikai bántalmazást értek.( de egy pofon a részemről is nagy valószínűséggel lenne)Pedig nem vagyok híve az üssük a gyereket dolognak..de ha az a gyerek neveletlen, kezelhetetlen , akkor igenis megérdemli.Emlékszem amikor elkezdtem hisztizni alsóba ha valamit nemtudtam..például dőlten írni( nem ment). Elkezdtem csapkolódni, dobálni a füzetet.Anyukám kitépdeste a lapokat, egész addig amíg megnem csináltam tökéletesre. Lám 3. osztályban szépíró versenyen 2. helyezést értem el. milyen meglepő nem?
2010. dec. 12. 17:07
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Régen is voltak próblémák csak nem beszélt róla a tv.

Olvasd el Kosztolányi Dezső Aranysárkány című művét.

[link]

2010. dec. 21. 21:32
 24/24 anonim ***** válasza:
54%
És ha mondjuk megüt engem egy tanár én meg direkt továbbra is szivatom és a végén már neki fog fájni a tenyere vagy mondjuk megüt és énmeg földhozb@aszok minden asztalt padot akkor mivan?? Az iskola nemcsak alsó tagozatból áll és van középiskola is ottmeg mégdurvább
2011. júl. 19. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!