Miért csinálja folyamatosan a cirkuszt a testvére mellett?
Figyelt kérdés
Nagyfiam egész nap a kicsi körül van és megállás nélkül piszkálja.
Össze-vissza futkos, kiabál, játékokat dobálja, zörög mindennel stb.
Megállás nélkül tépem a számát már és rettenetesen bele vagyok fáradva.
Sokszor a kis 1 éves el lenne magában, a nagy 7 éves meg egyszerűen nem hajlandó játszani, csak piszkálódni..
A saját jatekaival egyáltalán nem játszik, be sem megy a szobájába..
Volt valakinél ilyen? Hogy oldódott meg?
tegnap 19:15
1/8 anonim válasza:
Nálunk még mindig van testvérféltékenység, és a húgom kétszer annyi idős mint a nagyfiad. 🤷🏼♀️
4/8 anonim válasza:
És TE eközben hol vagy? Csinálod a dolgod,vagy a kicsi mellett ülsz?
5/8 anonim válasza:
A nagyot vond be a saját dolgaidba. Legyen melletted. Segítsen.
6/8 anonim válasza:
Úgy hívják testvérféltékenység, mily meglepő.
7/8 anonim válasza:
Bezavarod a nagyot a szobájába es kész.
7 eves könyörgöm, nem 3..
Mar iskolás, illene szót érteni vele.
8/8 anonim válasza:
Úgy hiányzott neki egy testvér, főleg ekkora korkülönbséggel, mint púp a hátára. Én is voltam a helyében. A kicsitől van elájulva mindenki, mindig neki adnak igazat. Nem lehet tőle sem tanulni, mert êjszaka felsír. Játszani sem, mert csendben kell lenni, amikor nappal le van fektetve aludni. Én mindig is tiszta szívemből gyűlöltem a kistesómat és ez 30 felett sem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!