Miért nem szeretnek fürdeni a gyerekek?
Figyelt kérdés
A lányaim, 16 és 12 évesek.Mindkettejükre nyomatékosan kell szólnom,hogy fürödjenek le esténként.Nekik ez állandó problémát jelent.Maguktól nem szívesen fürödnek is mosnak fogat.Miért van ez?Mindig a higiéniára voltak ösztönözve?csak lustaság lehet a dolog mögött?2010. nov. 4. 21:36
11/14 anonim válasza:
Én 25évesen nem szeretek zuhanyozni.CSak a kádban ázni.De akkor jó fél órát is akár:)De jó is az...Fogmosás se a kedvencem,de ez van.. Kell a jó izű fogkrém.. most nagyon mentolos van itthon,csipi az egész számat..
12/14 anonim válasza:
Én is 12 éves lány vagyok, és szintén utálok fogat mosni és fürdeni is. Nem is tudom, miért, egyszerűen lusta vagyok rá, ráadásul nem is jó érzés (pláne a fogmosás). Természetesen megcsinálom, de nem szívesen.
13/14 anonim válasza:
Szerintem 12 évesen is fura, hogy nem szereti valaki... főleg lányként... én viszont a 16 éves lánynál komolyabb gondnak érzem, hogy ő nem igényli :(
14/14 anonim válasza:
Bár már elég idősek, de ha nem akarnak fürödni, akkor mond meg nekik, hogy Te fogod őket megfürdetni.
Nekem a 14 éves lányomnak volt ilyen korszaka amikor nem nagyon akart fürödni. Egyszer annyira ideges lettem, megfogtam és a fürdőbe vittem. Ott megmondtam neki, hogy ha nem fog fürödni, akkor én fürdetem meg. Nem nagyon hitte el, de amikor le akartam vetkőztetni, akkor már hitt nekem és azt mondta, hogy megfürdik. Azóta se volt ilyen. Most 18 éves és minden nap legalább 2szer fürdik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!