Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Én tudom hogy már nem vagyok...

Én tudom hogy már nem vagyok közel sem mai csirke de még 1996-ban a szüleim (anyukám+az apukám is) elvittek itt pesten az egyik belvárosi nevelési tanácsadóba a tanulási zavaraim miatt is általában kiket szoktak oda vinni vizsgálatra!?

Figyelt kérdés

Milyen gyerekeket szoktak oda vinni vizsgálatra!?

Nehezen figyeltem a tanító nőék magyarázatára de a vége az lett hogy kétszer jártam az első osztályt.

Én rólam azt írták 1996.november 27-én,hogy a színes raven teszt eredményem az élet koromnál jobb volt javasolták a beszéd vizsgálatot(beszéd vizsgálóba

elküldtek de a szüleim nem vittek el oda az iskola elfogadta a véleményt.)

És még annyi volt hogy feltűnően szorongok.

De kegyetlen könyörtelen nehéz volt megtanulom írni olvasni számolni logopédus is fejlesztett ott az általános iskolában akkoriban, akkortájt.

okt. 27. 13:45
 1/6 A kérdező kommentje:

Az írás olvasás a magyar nyelvtant és az irodalmat tudtam hármasra négyesre de a matek a matematika megmaradt mindig gyengének kettes körűlinek eredetileg majdhogynem bukásnak kettes gyenge hármas inkább kettes eredetileg csak.

Diszkalkúlia Diszlexia is lehetett az én esetemben!?

okt. 27. 13:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Meghát hogy hülyén bolondként viselkedek rossz a magatartásom egy elkényeztetett neveletlen és rendetlen rossz gyerek vagyok ezt már megkaptam a bölcsődében a lakás óvodában és az iskolákban is később már tízes éveimre tartottam magamat mind a mai napig napjainkig is.

Mindig szidtak szidalmaztak bele kerültem a hülye bolond kis gyermek,gyerek kategóriába.

okt. 27. 13:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a rossz hogy nem tudtam a kisded óvókban elfoglalni magamat a játékokkal kicsinek alsóban alsó tagozaton meg nem figyeltem ez később is megmaradt csak mint írtam és mondom tartottam magamat már később.
okt. 27. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
99%
Terrtamas Klarikkornel visszatért.
okt. 27. 14:11
 5/6 A kérdező kommentje:
JajjXD!!!
okt. 27. 14:14
 6/6 anonim ***** válasza:
97%

4# most ő valami Csanád néven fut...

Őszintén nem értem ezeket a kérdéseidet, Tamás/Kornél/Csanád. Menj már el, vizsgáltasd ki magad, aztán törődj bele, hogy sz@r volt a gyerekkorod.

okt. 27. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!