Én tudom hogy már nem vagyok közel sem mai csirke de még 1996-ban a szüleim (anyukám+az apukám is) elvittek itt pesten az egyik belvárosi nevelési tanácsadóba a tanulási zavaraim miatt is általában kiket szoktak oda vinni vizsgálatra!?
Milyen gyerekeket szoktak oda vinni vizsgálatra!?
Nehezen figyeltem a tanító nőék magyarázatára de a vége az lett hogy kétszer jártam az első osztályt.
Én rólam azt írták 1996.november 27-én,hogy a színes raven teszt eredményem az élet koromnál jobb volt javasolták a beszéd vizsgálatot(beszéd vizsgálóba
elküldtek de a szüleim nem vittek el oda az iskola elfogadta a véleményt.)
És még annyi volt hogy feltűnően szorongok.
De kegyetlen könyörtelen nehéz volt megtanulom írni olvasni számolni logopédus is fejlesztett ott az általános iskolában akkoriban, akkortájt.
Az írás olvasás a magyar nyelvtant és az irodalmat tudtam hármasra négyesre de a matek a matematika megmaradt mindig gyengének kettes körűlinek eredetileg majdhogynem bukásnak kettes gyenge hármas inkább kettes eredetileg csak.
Diszkalkúlia Diszlexia is lehetett az én esetemben!?
Meghát hogy hülyén bolondként viselkedek rossz a magatartásom egy elkényeztetett neveletlen és rendetlen rossz gyerek vagyok ezt már megkaptam a bölcsődében a lakás óvodában és az iskolákban is később már tízes éveimre tartottam magamat mind a mai napig napjainkig is.
Mindig szidtak szidalmaztak bele kerültem a hülye bolond kis gyermek,gyerek kategóriába.
4# most ő valami Csanád néven fut...
Őszintén nem értem ezeket a kérdéseidet, Tamás/Kornél/Csanád. Menj már el, vizsgáltasd ki magad, aztán törődj bele, hogy sz@r volt a gyerekkorod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!