Hogy lehet a 8 éves gyereket leszoktatni a telefon betyárkodásról?
Figyelt kérdés
okt. 5. 00:11
11/12 anonim válasza:
Miért ez mi akkor, amit leírsz? És még kamuzik is. A tudakozó se erre való. Meg itt szokott elindulni az a lavina, amit szülőként a nevelésben elrontanak, hogy nem szólnak az elején a baromságért..aztán csodálkoznak, hogy ez hatványozódik később.
Én nem azt mondom ezzel, hogy egyből zárd várbörtönbe, mert ezzel az ellenkezőjét is elérheted, de igenis ülj le vele beszélgetni erről, hogy másoknak ez a munkahelye..és ez nem vicces. Én a helyedben figyelmeztetném, hogy ez nem szép dolog, pláne még hazudni is, hagyja rá. Ha nem megy magától, akkor, és folytatná, akkor nincs telefon.
12/12 A kérdező kommentje:
nem kamu ez így volt, Valameik nap voltam az unokatestvéremnél és hallottam hogy a gyerek hívta a tudakozót és egy ismert személy számát kérte.
okt. 5. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!