10 évesen már kamaszodik egy fiú?
Egyik ismerősöm arra fogja a gyereke viselkedését, hogy az kamaszodik, de még csak 10 éves. Ez reális?
[Testileg nem kamaszodik, az teljesen biztos. Azt hiszi a gyerek, hogy ő mindenki fölött áll, bárkinek visszapofázhat, stb. Nem hajlandó tanulni, leckét írni. Eddig se volt egy tündér, de nagyon kinyílt a csipája, az biztos. Se a szép szó, se a rossz szó, se a pofon nem használ neki.]
KamaszodHAT, de nem feltétlen muszáj.
De az ilyen viselkedést nevezik kiskamasz kornak.
Te mégis honnan tudod, hogy nem kamaszodik?
Az én gyerekem cicije 8 éves kor végére megduzzadt és elkezdett erősödni a szőre(a semmiből hosszabb pihék lettek). Komolyan a gatyájában turkálsz, vagy esti magömlést figyelsz?
Kiskamasz kor, ami régen 10 éves kor körül volt, most meg korábban jön 1 évvel. A gyerekem 10 éves osztálytársainak egy része már rendesen szőrös, a fiúk közt az változott 9-10 éves korban, hogy folyamatosan a farkuk körül forognak, ilyen játékaik vannak, és bejött a kakaskodás, ki a legerősebb, ki kit tud lenyomni, ki "kisgyerek", és azt a hülye szexmozdulatot csinálják, mi úgy mondtuk annakidején, hogy "izmoznak". Ezt mind akkor, mikor a tanár nem figyel. Foglalkoztatja őket ki mennyire erős, izmos, ki a menő, ki a főnök és mi az a szex, és kin van kisgyerek ruha/holmi.
A lányoknál 8-9 évesen jött be az egész, a szexes dolgot leszámítva, nekik a ki helyes volt a téma.
MIKÖZBEN a fiúk homokvárat IS építenek nagy lelkesedéssel, lövik egymást továbbra is a képzelt fegyverrel, a lányok meg kint barbieznak, kutyusos/macskásat játszanak. Összefolyik, de most kezdődnek ezek a változások.
A gyerekem pl ezzel jött haza, hogy macskásat játszanak a fiúk-lányok "én vagyok bszó zízá(a cicát így torzítva mondják) és úgy csinálnak, mintha megszexelne valamit. De ott van a csikiző zízá is, akkor megcsikizik egymást. 4. osztály. Nevetnek. Kiskamasz kor, és a hülye flegma viselkedés is vele jár alkalmanként, meg a kisgyerekes hisztik is. Minden össze van mosódva náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!