4 éves gyereknél ez normális?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 1 hónapban voltak olyan szintü kirobbanásai, amit nem tudunk hova tenni, mintha egy horrorfilmbe cseppentünk volna. Most egy tollasütővel vágta fejbe a kis barátnőjét, amit nem tudjuk miért tett. Látni nem láttam, de amikor kérdőre vontuk, olyan erős sikítasba kezdett, hogy szabályosan féltem. Rúgdosott és sírt nem tűrte a közelségünket. Egyedül a többi gyerek volt aki még tudta vigasztalni, nagyon kedves voltak, hogy a szárnyai alá vették. Nem értettük, hogy miért nem tudta elmondani, nem értette meg, hogy nem hatagszunk rá. Teljesen begőzölt. 10 percig tartott, de aztán sem volt hajlandó tárgyalni velünk csak fújt mint egy macska. Fél óra elteltével a kis barátnőjével újra játszott, mintha mi sem történt volna. Ehhez hasonló még egyszer volt, de az is rémisztő. Egyébként sem egyszerű, kissé szenzoros, hamar be lehet rángatni, ugyanakkor végtelenül jó szívű. Tanács? Másnak volt hasonló? Hogyan kezeltétek?aug. 13. 21:20
11/13 anonim válasza:
8: "Ha lenne gyereked akkor nagyon jól tudnád, hogy ilyen dolgok mindennaposak az óvodában. Tudom, te ilyenről nem hallottál még, de csak azért, mert az óvónők ilyeneket nem mondanak el, csak ha kiemelten sokszor fordul elő egy gyereknél."
Mindennaposak az óvodában????
Nekem valóban van 2 gyerekem, akik összesen 7 évig jártak óvodába, és sosem hallottam ilyet. Márpedig nemcsak az óvónők, de alighanem maga a gyerekem is elmesélte volna, ha ilyet látott volna (a kisebbik holtbiztos). Arról nem is beszélve, hogy más anyukáktól is visszahallottam volna, ha valamelyik gyerek ilyeneket csinált volna.
Szóval lehet, hogy NÁLATOK mindennapos, de akkor a te gyereked jár nagyon agresszív óvodai közösségbe.
12/13 anonim válasza:
A gyerekek nyilván csinálnak marhaságokat és néha össze is "verekednek" stb. De van egy szint. Baromi nagy a difi aközött ha csak rosszalkodik és aközött ha mini pszichopata. Még a környezetemben sem ismerek olyat, akibe egy dühkitörés (ez is mi már?) alkalmával belerúgott volna a gyereke. Kisebb-nagyobb hisztik vannak, amik normális helyeken csírájában elfojtanak vagy normálisan kezelnek. Nem hogy majd egy négy éves nekiáll rúgdosni ha nem tetszik valami neki. :D
13/13 anonim válasza:
Én tavaly tanúja voltam egy ilyen dührohamnak. Aldiban az üzlet közepén egy 4-5 éves forma gyerek teljes erőből rugdosta az anyját, közben torka szakadtából üvöltött. Az anyja leguggolt hozzá, ölelgette, puszilgatta, de csak olaj volt a tűzre. Vekerdy doktor bizonyára elégedett lenne, de szerintem ez akkor sem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!