Másfél éves kisfiam teljesen kiborult a státuszvizsgálaton, ez ennyi idősen még rendben van?
Előtte, utána kiegyensúlyozott cukipofa volt, nem volt éhes stb (talán picit kevesebbet aludt, hogy odaérjünk). A váróban is oké volt, de amint meglátta a "rendelőt" és a védőnőt, keservesen sírt. Ráaadásul a védőnő nem volt hajlandó állva mérni se a súlyát se a magasságát és próbálta erőszakkal lefogni a fiam. Erre kifejtettem nemtetszésem, de addigra szerencsétlen gyerek annyira szétcsúszott, hogy nyilván nem volt partner semmiben. Természetesen megkaptuk a problémás jelzőt, de ilyet eddig maximum oltás után csinált, gasztroenterológusnál egy hónapja saját maga állt a mérlegre, illetve nézte milyen magas.
Nem is tudom mi a konkrét kérdés, de elég rosszul érintett ez a közjáték :(
Én lemérem szívesen a gyerek súlyát, sőt most is pontosan tudtam mennyi. Nem fogadta el, sőt, a gyerekem nem akart az asztalon a kicsi babamérlegen egyhelyben ülni, ahogy mocorgott nem látta a védőnő a súlyát, csak én láttam rá és azt sem akarta elfogadni, hogy ott helyben én olvastam le a mérleget.
Hosszmérésnél húzta össze magát a kisfiam, mászott volna a nyakamba, védőnő húzta kifelé a lábát, katasztrófa volt az egész. :( Biztos vagyok benne, hogy a mérés nem lett jó, de mivel ő csinálta így "jónak kell lennie".
Az én fiam most volt 2 éves státuszon, ugyanezt csinálta. De ő minden rendelőben ezt csinálja. Amint bemegyünk, sír, és nagyon nem akar együttműködni.
Más kérdés, hogy nálunk a védőnő totál segítőkész volt. Állva mért súlyt, magasságot, a gyerek a kezemben volt, úgy mérte meg a fejét. És egy rossz szót nem szólt, hogy ezzel lenne bármi probléma.
A fiam 3 éves és ő ugyanígy nem volt együttműködő státuszon egyáltalán.
Pont alvás előtt hoztam el a bölcsiből, tudtam hogy ez lesz. Ordít, visít, megtagadja a feladatot.
Meg is kaptam, hogy kevés a fejlesztés amit kap... No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!