Nem is tudom, hogy tegyem fel ezt a kérdést, hogy ne rontson nekem senki. De van egy 7 hónapos kisfiam. Fél éves koráig maga volt a kis angyal. De utána változott. Akaratos! Másnál is volt ilyen szitu? Többi lent.
Tudom, tudom, nem hisztiznek még ilyenkor. De mi van ha mégis? Ha nem úgy van ahogy akarja, műsírás vagy ordítás. Ha megkapja elhallgat, és úgy néz rám mintha én lennék a világon a legrosszabb ember! Morog, dobálja magát! Egyszerűen megbolondulok. Egy példa. Megkaparintotta a mobilomat. Elvettem, ordított, el kezdte dobálni magát és összeszorított szájjal hümmögött idegesen.
Igen, tudom az ilyen ne vállaljon gyereket meg mindent megkapok. De nyugtassatok is meg hogy másnál is volt/van ilyen és majd jobb lesz.
3 gyerek után mondom, hogy nem, nem lesz jobb (a "hiszti"), ez most a kezdőfázis. Ez nem is hiszti, csupán szeretne valamit és most tanulja meg kifejezni azt.
A legokosabb azonnal terelni, mert szerencsére egy 7 hónaposnak zörögsz egy kockával és azonnal elfelejti és arra figyel, pikk-pakk ki lehet hozni belőle. Majd jön a takonyköpős, dackorszakos igazi hurrikán, arra kösd fel a gatyát, a legjobb szándékkal mondom.
Nekem a legkisebb 2 éves, most kezdi lassan a bulit, de még mindig bőven terelhető a keressünk cicákat klasszikussal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!