Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Éreztétek már azt hogy nincs...

Éreztétek már azt hogy nincs örömötök a gyermeketekben?

Figyelt kérdés
Egy 2,5 éves kisfiam van, aki nagyon sok fejtörést okoz. Néha sőt szinte mindig ok nélkül hisztizik. Van egy 9 hónapos öccse, vele jól elvannak, nem rá féltékeny. A korára jellemző hisztinél nem több ez, de néha nagyon elszomorít.
2010. okt. 25. 11:25
1 2
 11/13 anonim válasza:
64%
Jézus!!!!!! Még kérdezhetem hogy hány éves vagy?? Mert úgy beszélsz mint egy 18 éves gyerek anya!! Én sem vagyok idös!! 24 vagyok! Van egy 5 éves lányom akit egyedül nevelek és hozzá munka nélküli vagyok!! Nekem is nagyon nehéz vele, akaratos, hisztis, ha ugy tartja kedve nem válaszol a kérdésemre ha sz kellemetlen neki!! Ismétlem NAGYON NEHÉZ!!! De soha az életben nem mondanék olyat hogy nincs örömöm a gyermekemben! Hiszen az emberi lét legcsodálatosabb dolga ha gyermeked születik!! Van aki 6 éve próbálkozik és nem tud babát szülni! Te meg ilyet mondasz?????? Szégyen! Ja és létezik pszihologus aki segít rajtad. Keresd fel. Csak egy jó tanács!
2010. nov. 6. 13:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Én tudom,hogy miröl beszélsz hidd el.Kitartás nekem is sikerült.Szia Zsuzsanna
2010. nov. 9. 18:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezt így nem, de azt igen, hogy pár perc jó lenne egyedül...
2010. nov. 17. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!