Csecsemő korban feltűnt nektek, hogy a kicsi autista lehet? Mi volt az első jel ami erre utalt?
30-as vagyok.
De ne hidd azt,hogy kevés a probléma. Rengeteg gond van a lányommal.
33!
3 éves kora után. Megkésett beszédfejlődésű.
34 vagyok.
Mi pl nem vállaltunk 2. gyereket pont emiatt. Antiszoc a lányom, nehezen visel el maga körül bárkit. Komoly stressz forrás neki az,hogy emberek közt kell élnie.
Nálunk már rég megvolt a kicsi (3,5 év korkülönbség), mire a nagy diagnózist kapott. Addig csak annyit tudtunk, hogy megkésett mozgásfejlődésű, megkésett beszédfejlődésű, idegrendszerileg éretlen, fejlesztésről fejlesztésre jartunk ÉS ennek tudatában vállaltuk, azt belekalkulalva, hogy a kicsivel is bírnank ezt anyagilag/érzelmileg ha ő se átlagos. Átlagos lett.
És rendkívül jó hatással van a testvérére. Ez már az első fél évben egyértelmű volt. Rengeteget segített a kicsivel való kapcsolat abban, hogy a nagy kinyíljon a környezete felé. A legjobb barátok. Vagy mondhatjuk az egyetlen barátja, mert az osztálytársai közül senki nem áll ilyen közel hozzá. De lehet el se viselné őket, ha a testvére nem lenne.
36# nálunk becsúszott. Én igazából addig sem akartam másodikat amíg egészségesnek hittem, így meg főleg, nagy eséllyel halmozódik mert kicsi a korkülönbség ráadásul ő is fiú ha hamarabb kiderül biztosan elvetettem volna, igaz a férjem győződött odáig volt mikor megtudta nagyon szeretett volna
még egyet. Most már mindegy, nincs visszaút, akármi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!