Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Csecsemő korban feltűnt...

Csecsemő korban feltűnt nektek, hogy a kicsi autista lehet? Mi volt az első jel ami erre utalt?

Figyelt kérdés
Tudom, ezer ilyen kérdés van, de elsősorban olyanok válaszára lennék kíváncsi, akiknek van tapasztalata standard gyerekekkel is, nem csak autikkal.

febr. 4. 17:20
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
56%

30-as vagyok.

De ne hidd azt,hogy kevés a probléma. Rengeteg gond van a lányommal.

febr. 5. 10:34
 32/40 A kérdező kommentje:
#28 Mégis milyen tünetre gondolsz? Az elmúlt 12 évben nem véreztem, max, amikor a doki cserélte a spirált. Azt mondta, ez hormonos spirálnál természetes mellékhatás. A hassal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert kövér voltam és vagyok, sajnos nem is kicsit (100kg felett). Ugyanazokat a ruhákat hordtam terhesen és nem terhesen is, nem volt számottevő változás a kinézetemben. Kifejezett terhes tüneteim nem voltak egyik terhességemnél se.
febr. 5. 10:40
 33/40 anonim ***** válasza:
28%
30 as mikor kezdett el beszelni a lanyod?
febr. 5. 11:04
 34/40 anonim ***** válasza:
34%

33!

3 éves kora után. Megkésett beszédfejlődésű.

febr. 5. 12:00
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet veletek? Hasonló helyzetben vagyok! Most derült ki, hogy a nagy auti, a kicsi meg már úton..
júl. 29. 21:09
 36/40 anonim ***** válasza:
54%

34 vagyok.

Mi pl nem vállaltunk 2. gyereket pont emiatt. Antiszoc a lányom, nehezen visel el maga körül bárkit. Komoly stressz forrás neki az,hogy emberek közt kell élnie.

júl. 29. 21:35
 37/40 anonim ***** válasza:

Nálunk már rég megvolt a kicsi (3,5 év korkülönbség), mire a nagy diagnózist kapott. Addig csak annyit tudtunk, hogy megkésett mozgásfejlődésű, megkésett beszédfejlődésű, idegrendszerileg éretlen, fejlesztésről fejlesztésre jartunk ÉS ennek tudatában vállaltuk, azt belekalkulalva, hogy a kicsivel is bírnank ezt anyagilag/érzelmileg ha ő se átlagos. Átlagos lett.

És rendkívül jó hatással van a testvérére. Ez már az első fél évben egyértelmű volt. Rengeteget segített a kicsivel való kapcsolat abban, hogy a nagy kinyíljon a környezete felé. A legjobb barátok. Vagy mondhatjuk az egyetlen barátja, mert az osztálytársai közül senki nem áll ilyen közel hozzá. De lehet el se viselné őket, ha a testvére nem lenne.

júl. 30. 08:53
 38/40 anonim ***** válasza:

36# nálunk becsúszott. Én igazából addig sem akartam másodikat amíg egészségesnek hittem, így meg főleg, nagy eséllyel halmozódik mert kicsi a korkülönbség ráadásul ő is fiú ha hamarabb kiderül biztosan elvetettem volna, igaz a férjem győződött odáig volt mikor megtudta nagyon szeretett volna

még egyet. Most már mindegy, nincs visszaút, akármi lesz.

júl. 30. 10:09
 39/40 anonim ***** válasza:
Persze nálunk is mindenki azt szajkózta testvér kell, boldog boldogtalan kérdezgette mikor jön a következő, így most végre nyugtom lesz, a férjem se rágja többé a fülemet. Örülök, hogy újraélhetem a babás korszakot, a kisfiammal sajnos nem élhettem át harmóniát, igazi kapcsolódást, ő nem igényelte a testközelséget, nem tudtam megnyugtatni, szoptatás közben sosem nézett rám, egyáltalán nem figyelte az arcomat, nézett a szemembe ahogy más babái (ezt már akkoriban is furcsának találtam) szóval vele alakult ki szoros kötődés. Mai napig a férfiakat szereti, nagyon apás, papás, a nőkkel nem tud mit kezdeni.
júl. 30. 10:22
 40/40 anonim ***** válasza:
69%
3 hónaposan simán megállapítottam a gyerekemről, hogy autista. A szakemberek kiröhögtek, aztán másfél évesen mégis diagnózist kaptunk, annyira egyértelmű volt.
nov. 23. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!