Csecsemő korban feltűnt nektek, hogy a kicsi autista lehet? Mi volt az első jel ami erre utalt?
Nem terveztünk több gyereket, védekezes mellett jött össze, mire kiderült az éves rákszűrésen, hogy van, már a félidőn is túl voltam.
A tesók 10+ évesek. Én 44 vagyok.
1.5 éves koráig nem tűnt fel semmi. Utána viszont nagyon kezdett látszani...
Nagyon merev ragaszkodás a rutinokhoz,dolgok egyfajta elnevezéséhez,önbántalmazás sokszor vérig, 2-3 órás hisztik, extrém fáradékonyság idegileg,stb stb.
20 hónapos korában már vittem a Szakértői Bizottság elé. Kapott is millió fejlesztést.
De csecsemő korában nem látszott semmi.
Kivétel: Egyszer SEM nézett rám a 2 év szoptatás alatt. Nem volt szemkontaktus,maga elé meredve szopott mindig. Mivel első gyerek,nem is tűnt fel. Míg nem olvastam áradozó beszámolókat a szoptatás alatti szemkontaktus fontosságáról. Hogy milyen visszajelzés az az anyának blablabla. Hát nálunk nem volt ilyen.
26!
24 vagyok. Enyhe. Asperger szindróma. 8 éves a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!