A férjem meg pofozta a fiúnkat és nem tudom hogy mit tegyek most?
A fiúnk 15 éves és tegnap este nem józan alapozba jött haza de alkohol szaga nem volt a férjem nyitott neki ajtót és amikor meg látta 2 hatalmas pofont kapott. Én oda rohantam sírva hogy ne bántsa én is kaptam egyett (de az akkor nem is érdekel) és azt mondta majd ő meg neveli és engem is. Én le fektettem a fiam és az ő szobájába aludtam el a fotelben. Reggel haza jöttem a gyerekkel együtt anyámhoz. Azóta a férjem többször is hívott de nem vettem fel neki. Anyák ti mit tennétek ?
egyébként soha a 18 évünk alatt nem emelte fel egyikünkre se a kezét
Igen ez igaz,de ez a gyerek elvan kényeztetve szerintem.
Mivel egy 15 éves gyereket nem kell lefektetni aludni.. :D
Azért ha minden rendben volt eddig a kapcsolatotokkal mwg a házasságotokkal akkor én megbeszelném.
Vagyis tennék egy próbát
44 mit beszéljek meg vele ? Azt hogy a saját gyerekét úgy meg pofozta hogy kék lett a gyermekem arca vagy azt hogy engem pofozott meg úgy hogy fel dagadt az egész arcom ?
És nincs elkényeztetve azert mert miután az apja le pofozta és sírt és félt fel vittem a szobájába ! Igen a fiam valóban bele szívott abba a cigivel. Na és ? Tanult belőle ! Ez miatt nem lessz drogos.
#48. Dehogynem, ha roh@dt erős a férj.
Kedves Kérdező! Én is azt hittem, hogy ha egyszer kipróbálta a gyerek az alkoholt és részeg lett, többet nem fogja, hát nem úgy van... Már háromszor hoztam haza részegen és még csak 17 éves lesz... bárcsak az elsőnél kapott volna egy-két atyait...
Én ott látom a legnagyobb problémát, hogy a fiatok hazudott nektek. Nem hiszem, hogy egy spangliba bele fog halni, de hogy ti úgy tudjátok egy 15 évesnél, hogy focizni megy, ő meg közben betép az nagyon gáz.
A másik gáz, hogy a férjednél annyira elgurult a gyógyszer, hogy indulatból ekkorát üssön, főként rád. Megértem, hogy kiakad azon, ha a fia átveri és betépve megy haza, de egy pofonnal ezt már úgysem teszi helyre, mindegyikőtöknél kontraproduktív. Ő megütött téged, ami szerintem egy párkapcsolatban tilos, te pedig nem vele alkotsz egységet a gyerekkel szemben, hogy márpedig "A drog rossz! Értem?" Hanem kamaszt véded, hogy kis angyal, meg a barátai, ő nem is akarta, sohatöbbé. Úgy fog titeket kijátszani a fiatok egymás ellen, ahogy csak akar, ha ezt nem rendezitek értelmesen a férjeddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!