A férjem meg pofozta a fiúnkat és nem tudom hogy mit tegyek most?
A fiúnk 15 éves és tegnap este nem józan alapozba jött haza de alkohol szaga nem volt a férjem nyitott neki ajtót és amikor meg látta 2 hatalmas pofont kapott. Én oda rohantam sírva hogy ne bántsa én is kaptam egyett (de az akkor nem is érdekel) és azt mondta majd ő meg neveli és engem is. Én le fektettem a fiam és az ő szobájába aludtam el a fotelben. Reggel haza jöttem a gyerekkel együtt anyámhoz. Azóta a férjem többször is hívott de nem vettem fel neki. Anyák ti mit tennétek ?
egyébként soha a 18 évünk alatt nem emelte fel egyikünkre se a kezét
Szóval a férjed megpofozta a közös férfi szeretőtöket, aki 15 éves? Csak mert úgy, hogy "fiúnk" az ezt jelenti.
Ha a közös fiú gyereketekről beszélsz, azt úgy írják, hogy "fiúnk".
Egyébként én nem vagyok híve ennek az üssük meg a gyereket dolognak, max ha arról van szó, hogy belenyúlna a konnektorba, és rácsap a kezére, hogy ne. Viszont meg tudom érteni, hogy hirtelen felindulásból előfordul más esetben is. Hát a füvezés az eléggé ez a kategória. Nem oldja meg a pofon, kontraproduktív, de megérthető, hogy megtörtént a pofon.
Itt két probléma van.
1. Anyuci pici fia attitűd a részedről. Túlzás. A gyerek apjának a tekintélyét csökkentve léptél közbe a gyerek előtt, a gyereket védve, amikor FÜVEZETT (ami azért baj, mert itthon illegális). Nem kellett volna. Kettesben kellett volna megbeszélni.
2. Az, hogy megütött a férjed. Hadd ne magyarázzam túl, ez is tekintélyromboló, csak rád nézve.
25 ugyanezen akadtam meg...
Nem kell pofozni senkit, de a gyereked se angyal és nem kell ennyire védeni, mert amit csinált, az gáz. Két véglet vagytok most. Beszéljétek meg.
#24. "Ha a közös fiú gyereketekről beszélsz, azt úgy írják, hogy "fiúnk"."
Mármint fiunk.
Ez a gyerek valószínűleg úgy cseszi át a fejed, ahogy nem szégyelli.
Komoly gondok vannak, de nem feltétlenül csak a férjeddel!
Nem kellett volna megcsalni.
Már ha tényleg a fiÚdat pofozta meg...
Huhh remélem hogy kamu. De ha nem akkor meglepő számomra hogy a feleségpofozás senkinél nem üti meg az ingerküszöböt túlzottan, de legalábbis bocsánatos. Semmi szín alatt nem fogadnám el ha a férjem megütne. Ott lenne a vége a kapcsolatnak.
A gyerekre visszatérve. Sajnos nagyon elfogult vagy, nem angyalka, hanem tini. És ilyen korban csinálnak nagy hülyeségeket sajnos. Észnél kell lenni nagyon, mert elindulhat a lejtőn.
A szülőknek egységként kell fellépni ilyen esetekben, nem egymást gyengíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!