Eleven kölykök könyvről vélemény? Nagyon elevenek, "problémásak " a gyerekeim. Érdemes megvenni azt a könyvet?
Szia!
Ezt a könyvet nem ismerem.
Nekem 2 gyermekem sni-s.
Ezt a könyvet rendeltem most még :
A STEPHENS-SARLÓS-PROGRAM
TOVÁBBLÉPÉS MEGREKEDT EGÉSZSÉGI, TANULÁSI, VISELKEDÉSI ÉS KOMMUNIKÁCIÓS PROBLÉMÁKBÓL
Jövő héten érkezik.
Ezt a könyvet nem ismerem, de elég sok gyereknevelésről szóló könyvet olvastam, és az a tapasztalatom, hogy nem nagyon segítettek.
Igaz, nekem mindkettő adhd-s, és lehet, hogy én is az vagyok. De tudom, hogy nagyon sok negatív mintát hozok a saját neveltetésemből is (szerintem anyám-apám sem volt igazán normális). Így nagyon nehéz.
Jártunk pszichológushoz is, de semmi használhatót nem tudtak mondani, csak az általános dumát.
Pl. emlékszem, a doktornő mondta, amikor a gyerekem kitalált valamit, hogy egyszerűen mondjam meg a gyereknek, hogy ez egy olyan téma, amiben nem kérem ki a véleményét, hanem én döntök, és kész. Ja? Hogy ez ilyen egyszerű? Fél óra múlva a gyerek a földön fetrengett, és rugdosta a bútorokat. Pedig én szóltam előre, hogy nem ér el vele semmit. Na, szóval mégsem ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!