Mit tegyek, hogy elmúljanak ezek a dühkitörések a lányomnál?
addig olvastam hogy leöntöttek vizzel.
Hallod...ez nagyon nem ok!!!! ezert ilyen orult.
Nekem egy 20 honapos rettentoen akaratos gyerekem van, ugyanugy hullamkban tör ra a düh neha es veri pl a fejet a földbe. DE tudjuk ez normalis. Vannak gyerekek erosebb erzelmekkel es akarattal (ez egyebkent a jovoben nagy ajandek is lehet) DE a mi dolgunk ezt kanalizalni es segiteni ebben az idoszakban.
ES ISTENMENTS buntetni, bezarni szobaba, leonteni vizzel, orditani.
Az ember azt hinne manapsag ha ott az internet kicsit utanna olvasunk mi anyak errol mi itt a helyes es nem ugy nevelni a gyereket mint 40 eve..
Nem azt mondom mindent meg kell engedni turni... de ilyen korban bintetni hideg vizzel leönteni..nem nem ez nagyon nem ok.
Tudom, nemtudtok elkötözni de alljal mar a sarkadra hogy ilyet ne csinaljanak a nagyszulok.
Hogy te hogyan viselkedjel ilyen helyzetben pedig...tessek kicsit utanna olvasni mi a teendo ilyenkor. Rengeteg jo video es cikk van errol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!