Mitől lehet? Fáj a gyermek hasa napjában többször (kb 1 éve áll fenn és testi elváltozást nem találtak az orvosok), napi többször furcsán meresztgeti a szemét, és olyan, mintha sokszor dühös lenne (morog, ökölbe szorítja a kezét).
Szorongás pl
Legalábbis nálam emiatt volt gyerekkoromban
Hasfájás és nehezen találhato indok mellé, az a gluténallergia védjegye.
A feszültségérzet adódhat koffeintől is ami akár a kakaóban is van, vagy cukros dolgok is okozhatnak ilyet.(csak mert ez nekem is volt amikor fiatalon capuccinokat ittam, mert volt egy gép és tetszett a fújt hab stb és nem tudtam mi a bajom, később jöttem rá)
gondolom a kivizsgalasokon mar tul vannak..ha nem akkor sicc labor, verkep, gasztroeterologus, urologia stb.
masreszrol alapbol az lett voln a tippem hogy idegi, igy, hogy irod melle az idegeskedest meg tutira vennem.
a ferjemnel idorol idore kijon hasmenessel jaro hasfajas. hetekig tart...dietazik de semmit nem hasznal kijon belole minden...kuldtunk be szeklet mintat meg minden. semmi eredmeny egyik naprol a masikra elmulik nala...aztan egyszer mikor pont egy durvabb projekt altt jott ki nala, es akkor sem ertettuk az okat, megvilagosodtunk. mert ahogy lezarodott a projekt egyik naprol a masikra elmult neki, pedig ez mar tobbedik ilen hasfajos idoszaka volt (de ugy hogy ejjel felkelt es csak jarkalt hogy ugy erzi kiszakad a hasa mindjart es a derekaba is sugarzott meg minden, en meg csak jojoztam hogy hivjak e orvost vagy ne) szoval nala is a stressz volt a ludas.
ha a kivizsgalas meg volt, allergia ki lett zarva stb akkor en felkeresnek egy pszichodokit, aki segit neki hogyan kezelje a stresszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!