Hol tudnának segíteni kislányomnak? 2 éves és még nem jár önállóan.
Már voltunk neurológusnál (Madarász kórháház), gyógypedagógusnál (Budai Gyerekkóráz), 1 évig jártunk a Petőbe és Dévény tornára, legutóbb pedig kiropaktőrnél is. Sehol nem mondták, hogy komoly probléma lenne, "csak" azt, hogy hypoton egy kicsit és legyek türelemmel. De kezdek egy kicsit elfáradni... nem is kicsit :(
Most 2 hete bölcsibe jár, mert mindenki azt javasolta, hogy így fogja utánozni a többieket és ez segíti majd a fejlődését.

A Dévényes hölgyhöz tudom vinni, mert ő közel lakik hozzánk, csak a Petőt nem tudom kivitelezni.
A mi esetünkben meg pont fordítva van, nagyon lazák az izmai (rongybaba effektus). Amúgy a Dévényes hölggyel abba maradtunk, hogy várjuk meg a bölcsi milyen hatással lesz rá és utána meglátjuk, hogy mennyi időközönként kell vinnem.

Kedves kérdező! Nem tudom, használod-e még a Gyakorit, de látom, hogy 2010-es a kérdés, és mivel hasonló cipőben járunk a 22 hónapos kisfiammal, mint ti anno, szeretném kérdezni, mi lett veletek, mikor indult el a kislányod, és mi segített végül.
Nálunk egyensúlyzavar feltételezhető, de a neurológus-fülész professzor nem talált semmi eltérést. Volt már a Tűzoltó utcában koponya MR, ezernyi ultrahang, szadista vérvizsgálatok, és semmi, semmi eredmény... 😭 Ráadásul az én fiam akarna járni, próbálkozik is, de még egy helyben megállni sem képes!
Köszönöm, ha válaszolsz!
Kedves utolsó hozzászóló!
Mi most vagyunk ebben a helyzetben (kisfiam 20 hónapos) ezért szeretném megkérdezni, hogy nálatok végül miként alakult a gyermek járása? Nagyon aggódom már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!