Azt érzem már nem bírom tovább..?!??!
Miért csak délelőtt van bent? Egymibe normálisan szokták bevenni őket.
Figyelj, fejlődési lehetősége nincs, max a támogatott lakhatás és ilyen alibimunka(fonás, konyhai munka), erre kell felkészíteni. Kell neki külön suli, és bentlakásosba íratnám, de minimum kiharcolnám a teljes napot, hiszen szegregáltan tanul, ott is képesek kirekesztőek lenni? Ez nagyon csúnya.
NYugodtan vidd be teljes napra oviba, mellé kezdjétek el beszoktatni a sulijába(bentlakásos). Már most, csak néha néha legyen bent. Vagy a GYOD miatt van bent fél napot? Ha igen, akkor sajnos ez ezzel jár, a GYODból tudsz segítséget fizetni, aki hozza/viszi, így 4 órában tudsz mellette dolgozni. Mivel egész életében kb koleszszerűen fog lakni, mindenképp, nagyon nagyon fontos, hogy ebbe nőjön bele, ne legyen lelkiismeretfurdalásod miatta, az ő érdeke, hogy már most kezdje ezt megszokni.. Nézd ki a sulit, és hordd oda ismerkedős sétákra.
Megértelek és sajnálom, de sajnos ennél többet nem tudunk tenni érted.
Nekem is van ismerősöm hasonló cipőben, ő beadta volna valahova, mert neki ráadásul a harmadik lett halmozottan sérült, erre kiderült, hogy csok miatt nem lehet, mert kikerül a gyerek a háztartásból, és csak eü intézményben tartózkodás miatt kerülhet ki. Most megy a huzavona.
Igen, én is erre gondoltam, hogy mindenki nagyon kedvesen ajánlgatja az intézményt, de nagyon kevés van ám az országban. Nem is mindenki tudja megfizetni.
Egy ismerősöm fia autista, és azt mondta, hogy 3 éves várólistát mondtak nekik. Szóval ez azért nem egy megoldás a jelen helyzetre.
Fizetett segítséget vennék én is igénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!