Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Jött egy férfi az életembe,...

Jött egy férfi az életembe, akinek van egy kiskamasz fia előző kapcsolatából. Miért ilyen a srác?

Figyelt kérdés
Az exfeleséggel 6 éve elváltak, azóta a barátomnak én vagyok az első komoly kapcsolata. A kisfiú beszólogat, nyújtogatja a nyelvét, nem köszön nekem, pedig próbáltam közeledni felé, nem bántom, nem fintorgok, tehát semmi negatív viselkedést nem intéztem irányába. Mielőtt nekem esnének, szólok, hogy nem miattam váltak! Az exfeleség is ellenségeskedik velem, okot nem adtam rá. Kérdésem, javulhat-e a sráccal a kapcsolatom, illetve mennyire hat ki a viselkedésére az anyja ellenem irányuló sértő, becsmérlő szavai? Eleinte jóban voltunk,játszottunk, mesét néztünk, mutogatta nekem a plüssállatait, de ahogy az exfeleség belátta, hogy komoly a kapcsolatunk a barátommal, azóta hergeli ellenem a srácot. Szeretnék egy jó, baráti kapcsolatot a fiúval! Köszönöm a segítő hozzászólásokat!

2022. júl. 26. 11:39
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
30-as persze, hogy az ilyeneknek mint te természetes, hogy én vagyok a hibás, hogy függetlenként egy elvált férfivel megismerkedtem, pláne szégyelljem is magam, hogy meg akarom oldani a helyzetet és nem furkálódni akarok meg konfrontálódni meg elmarni a gyereket az apjától. Hallgatni arany, inkább hallgattál volna.
2022. júl. 26. 19:19
 32/42 Bellatrix:3 ***** válasza:
100%

Voltam ilyen helyzetben gyerekként bár 16 éves voltam. És én pl kedvetelem/kedvelem a mai napig Apa párját. És igen anyám próbálta az én fejemet is teledumálni mindenfélével pedig nem az új nő miatt mentek szét. Irgalmatlan rossz lett a kapcsolatom anyámmal pont e miatt, mert nem fogta fel, hogy apám is megérdemli a boldogságot. Anyám azóta is egyedül van amit magának köszönhet. A nővel nagyon jó viszonyban vagyok a mai napig full jó baráti kapcsolatunk van, így apámmal

is megmaradt a nagyon jó kapcsolat. És igen konfrontálódni kell néha én megtettem anyámmal is, el is értem vele, hogy lassan ráébredt, hogy apa párja nem maga az ördög.

2022. júl. 26. 19:56
 33/42 anonim ***** válasza:
0%

És hogy akarod megoldani a helyzetet? Akik azt mondják, hogy a gyerek és az anyuka a hibás, azoknak megköszönöd a választ. Senki nem mondta, hogy te vagy a hibás. De attól, hogy 50-szer elmondják, hogy ők a hibásak, attól hogy oldódik meg a problémád? Melyik választ tartod hasznosnak, ami megoldja a helyzetet?

Te nem szólsz a gyerekhez, nem akarsz konfrontálódni, a "barátodnak" jó ez így, hiszen eddig se tett semmit.

2022. júl. 26. 20:03
 34/42 A kérdező kommentje:
32-es köszönöm! :-) 33-as mondjuk azokat a válaszokat tartom hasznosnak, akik saját tapasztalat alapján leírják a történetüket.
2022. júl. 26. 20:19
 35/42 anonim ***** válasza:
0%
Rendben. És akkor most mit fogsz tenni?
2022. júl. 26. 20:20
 36/42 anonim ***** válasza:
56%

Van gyereked? Ha nincs, akkor menekülj, és keress egy gyermektelen pasit. 11 évvel idősebb nálad, elvált, már van gyereke. Szerinted mik a tervei a jövőre nézve? Te akarsz majd gyereket? Szerinted ő 40 felett akar majd babát?

Tudom, hogy offnak tűnik, de ez az egész helyzet veled szemben nagyon nem fair. Minek szenvedsz, ha találhatsz gyermektelen pasit is?

Ahogy többen leírták előttem, nem tudsz mit tenni. A gyerek eldöntötte, hogy utál téged, és kész. Ez nem a te személyednek szól, hanem a pozíciódnak. Apu új nője. Lehetnél bárki, tehetnél bármit. Ha rászólsz, még rosszabb. Egyedül a párod az, aki talán tehet ez ügyben valamit, neki kell a gyerekkel elbeszélgetnie. De én menekülnék.

2022. júl. 28. 12:22
 37/42 anonim ***** válasza:
0%
A probléma az hogy még te is gyerek vagy így se tisztelni nem fog, meg konkurenciának is tekint téged.
2022. júl. 31. 17:35
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
A probléma az, hogy az elvalt nők nem szeretnék ha a volt párjuk párra találna. Mindig ezt látom, onnan beindul a háború. Azért javasolják, h keress gyerek mentes társat, mert akkor az exek tudják ugraltatni apukat, lehuzni és társai. Innen fúj az a bizonyos szél. 😂
2022. dec. 22. 13:03
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Juj #38, mit fogsz ezert kapni..😀
2022. dec. 22. 15:18
 40/42 anonim ***** válasza:
85%
Csodák csodája, h meg nem kaptam😂majd ezután... Nálunk is így volt. Addig béke volt, míg nem jött össze velem a párom. 6 éve voltak külön. Ugyanúgy támogatta, meg segített ha szükség volt, mégis jöttek a játszmák, pletykák, hazugsagok, nagyon durván. Volt, hogy kitalálta, hogy apuka beigert a gyereknek valamit hétvégére, és a gyerek sírt 😅Közben szó sem volt semmi ilyesmiről, és anyosek hívtak a párom, miért siratja a gyereket... Amikor meg szembesitve lett, letagadta.... És még hosszú lenne a lista.
2022. dec. 22. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!