Jött egy férfi az életembe, akinek van egy kiskamasz fia előző kapcsolatából. Miért ilyen a srác?
Az apja nem lehet toppon a gyerekével kapcsolatban, ha ezt se tudja lemeccselni vele. Újabb rossz apa talált párra.
Nem a te dolgod, hanem apukáé, hogy elsimítsa, te csak viselkedj úgy, ahogy érzed.
Apukának őszintén meg kell beszélnie a dolgokat a gyerekével. És nem hiszem, hogy anyuka fordítja ellened, bár nekem furcsa, hogy kiskamaszként hivatkozol a gyerekre, de plüssállatokat mutogat. Én sem bírtam apám párját, de én apámat sem bírtam, és aki leáll vele vagy tök hülye, vagy gonosz. Azt persze nem mutathatja az ember, hogy nem bírja az apját, mert az lekever párat, nálunk is ment a megfélemlítés sokáig, szóval szerencsétlen csaj csak azt látta, hogy nem bírjuk(anyám bírta, de az nem lényeg), később kiderült, hogy kicsit hülye is, mert minden szöveget benyel, plusz apáméval hasonló az értékrendje, gonosz is.
Nem biztos, hogy anyuka mesélte tele a fejét, a gyerekek képesek gondolkozni, érzéseik vannak, következtetéseket vonnak le, tapasztalataik is vannak. Bármi lehet mögötte, de nem a te, hanem a párod feladata, hogy ezt kiderítse. Ahhoz meg jó ostobának kell lenni, hogy előtted kérdezze meg a gyereket, hogy mi a baja veled, nyilván nem fogja megmondani, talán amúgy sem mondaná meg, mert tart tőle, hogy az apja továbbadja neked.
Szerencsétlen srác nehéz helyzetben van. Az apja apának milyen? Eddig mennyit voltak együtt? Mennyire ismeri a gyerekét? Szoktak közös dolgokat csinálni a gyerekkel? Bizalmi a kapcsolatuk? Ez volt az össz reakciója a helyzetre, hogy minek csinálod?
"de amióta így viselkedik velem nem erőltetem a kommunikációt vele, csak a köszönést."
És akkor mitől várod a helyzet javulását? Te felnőttként bedurciztál, épp csak köszönsz neki, és várod, hogy majd ő megszeressen.
18-as, te teljesen ostoba vagy.
Kérdező: Pontosan hány éves a fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!