Miért csinálja ezt, mi baja?
#16! Nem, pont arra írtam, amire te hivatkoztál, hogy nem lehet elkényesztetés miatt, mert csak egy hete csinálja, és akkor már előtte is csinálta volna. Erre írtam, hogy ilyen alapon az SNI miatt se csinalhatná, hisz az is megvolt már előtte is, addig mégse csinálta. Érted a logikát?
(Szerintem egyébként a következetlenségeddel és az alkudozásiddal van összefüggésben, nem az SNI-vel.)
Nem kell elkényeztetni egy 3 évest ahhoz, hogy szinte magáról nem tudva, durván hisztizzen olykor. Vagy hogy kiboruljon attól, ha fáradt. Ez bizony előfordul.
Az, hogy azt írjum, nem jól kezelted, nem azt jelenti, hogy miattad ilyen. Nem azért ilyen, mert te elrontottad ezt a gyereket. Csak ebben a példában, amit leírtál, azért is tartott ilyen sokáig a krízis, mert éppen ezt nem ideálisan kezelted.
Kitartást kívánok! ❤️
2,5 és egy 1 éves gyerekek anyukaja.
Sima fáradtság miatti hiszti volt amit leírtál. Van ilyen, legközelebb próbáld meg jobban kezelni. A gyereket nem hagyjuk egyedül a kádban, szólsz hogy kiveszed max háromszor utána megteszed, felöltözteted gyorsan fürdés után, nem otthagyod. Majd sírsz később, ha rendezted a gyereket.
Nálunk is próbálkozik hasonló hisztivel, most 2,5 éves, ez nem sni függő.
3 éves a fiam, neki is vannak ilyen kiborulásai. Emlékszem az elsőre, teljesen váratlanul ért, és utólag jöttünk rá, hogy nagyon rosszul kezeltük, ezért iszonyúan elhúzódott. Ő is azt csinálta, hogy menjünk be, elindultunk, akkor mégse menjünk, majd mégis, stb. Beleestünk abba a hibába, hogy azt hittük tényleg tudja mit akar, így próbáltunk a kedvére tenni, de csak olaj volt a tűzre. Mert ebben a helyzetben (ami vsz a fáradtság miatt jött) ő sem tudja mit akar és nagyon rossz neki ez az állapot, ezért kell a következetesség, ami szerintem is nehéz. Mostanában is vannak kiborulásai a fiamnak, már jobban tudjuk kezelni, de még mindig nem tökéletes, úgy érzem :)
Kitartást kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!