Vérvétel hogyan?
Van egy középsúlyos értelmi fogyatékos kislányom (4 éves elmúlt) vérvételre kellenne vinnem.Sajnos utoljára jó pár hónappal ezelőtt sem tudták le venni neki,nem engedte,kapálozott,ellenállt.Esetleg van valakinek valami ötlete,vagy volt már valaki ilyen helyzetben?Muszáj lenne a vérvétel,mert nem gyarapszik a súlya.
Válaszokat előre is köszönöm.
Hogy nem tudják lefogni? Nem hiszem el...vagyis elhiszem,de akkor is...
A születésétől beteg autista lányomat 3 hetes korától hordom vérvételre. Most 6 éves. Én fogom le folyamatosan.
Így próbáltátok? :
Leülsz,az öledbe ül a gyerek. A 2 lábát a lábaid közé veszed szorosan, plusz lefogod az egyik kezét, meg a hasát körbe. A másik kézből meg leveszik a vért.
Nekem autista kisfiam van, a menet nálunk a következő:
Füllhallgató, nem a fülbe dugos hanem az a nagy, mint egy zajvédő. Mese a telefonon, szól a fülébe. Amit éppen szeret,mindegy mi.
Szépen ölbe ültetem, lábaimmal lefogom a lábát, kézzel az egyik kezét. Másik kezét egy asszisztens fogja.
Résen kell lenni, de általában azt az egy percet kibirja így.
Mi a bethesdába járunk, mindig előre odaszólok hogy megyünk, előre tájékoztatom őket a gyerekről,így fel tudnak ők is készülni.
Esetleg etetőszékbe,babakocsiba bekötni szorosan arra a 10 mp-re?
Te addig lobogtatsz előtte valami új játékot, amit a vérvétel után megkaphat.
Esetleg lefekteted az ágyra hátára,te meg hassal finoman ráfekszel és lefogod?
De ezt az ottani nővérkéknek kellene kitalálniuk,a konkrét gyereket látva....
1#
Koszonom szepen,errol meg nem hallottam,de utanna fogok jarni.
2#
Pedig igy tortent,2-en is ott voltak,es nem keveset utaztam a vervetel miatt,es meg sem sikerult.
Igen,igy csinaltam.De annyira erosen micorgott,ellenallt,hogy nem sikerult.😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!