Fáradtság miatt autisztikus tünetek?
Figyelt kérdés
Van olyan, hogy egy kisgyerek annyira fáradt, álmos, nem érzi jól magát, hogy brutális hiszti során autisztikus tüneteket produkál?2022. máj. 1. 20:47
2/13 Derjaderja válasza:
Szerintem van, ha ilyen fejfájásra vagy sztereotip mozgásra, hangra gondolsz, nálunk a lányomra ez jellemző is.
4/13 anonim válasza:
Nem lesz valaki attól autista, mert fáradt.
Viszont egy egyébként normálisan viselkedő magasan funkcionáló autistának erősödhetnek a tünetei fáradtság hatására.
5/13 A kérdező kommentje:
4-es: nem azt írtam, hogy attól lehet vki autista, ha fáradt. Hanem hogy ha fáradt, lehetnek-e autisztikus tünetek.
2022. máj. 1. 21:28
6/13 anonim válasza:
Attól függ mi az a tünet. Pl. brutál hisztit le tud vágni bármelyik fáradt gyerek és az autisták is. Repkedni, meg ilyenek nem fog a fáradtságtól nem autista gyerek.
7/13 Derjaderja válasza:
Azért mert repked vki, már automatikusan autista szerinted?
8/13 Derjaderja válasza:
Másrészt én már szinte mindenkitől hallottam, hogy vmi dilije van dackorszak táján a gyereknek pl egy adott módon kell betakarni, más mesélte hogy kikészül a gyerek ha rossz irányból vágják a kenyeret. Ebben a korban szerintem vannak ilyenek. Ettől se lesz autista vki.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazából lehetne dührohamnak is nevezni az ilyen hisztiket, vagy már magam sem tudom, minek nevezzem. Agresszív, szemkontaktust nem mindig tartja ilyenkor.
2022. máj. 1. 21:54
10/13 anonim válasza:
Mit tekintesz autisztikus tünetnek ? Ugyanis sokan dobálóznak ilyen jelzőkkel, holott fogalmuk sincs róla valójában milyen egy autista. Én is az vagyok. Például repkedni nem szoktam. Soha. Ennyit a sztereotipiákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!