Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Miért pisil be a 11 éves...

Miért pisil be a 11 éves lányom az iskolában?

Figyelt kérdés

A héten kezdődött az egész. Régebben is már előfordult, de most mindennap. Kénytelen voltam a legnagyobb méretű pelenkát megvennem és azt adni rá az iskolába.

Biztosan elég ciki neki, mivel lehetne kivédeni?

2008. dec. 17. 09:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Halogasd meg a gyereked azzal. Ugyanis az ilyeneknek valami lelki oka van.
2008. dec. 17. 09:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
szegényke!!!!nem történt veletek valami amit a kislányt nagyon megrázta???válás,halál eset,vagy nem piszkálják a suliba??mert vagy pszihés hátér vagy orvosi,vidd el orvoshoz,hátha valami hugyuti gond van nála.remélem tudtam segiteni,igaz laikus vagyok
2008. dec. 17. 09:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocs hallgasd meg!
2008. dec. 17. 09:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Valoszinu, hogy lelki tenyezok allnak a dolog hattereben. Beszelgess el a kislanyoddal! Lehet, hogy csufoljak vagy a tulzott megfelelesi kenyszer, esetleg az iskolai elvarasok miatt ugy erzi, hogy nem tud teljesiteni.

Beszelj az osztalyfonokkel is, hogy hogyan viselkedik a gyerek napkozben! Orak kozben, ha a erzi, hogy pisilnie kell, a tanito engedje ki wc-re!

A lenyeg, hogy ne alazd meg a gyereket! Ejszakai bepisiles elo szokott fordulni?

2008. dec. 17. 09:35
 5/13 anonim válasza:
100%
Biztos,hogy lelki oka van én 6-7 éves koromtól 13 éves koromig jártam hasonló cipőben (most 25 vagyok),engem elvittek pszihológushoz is,és ott kaptunk rá egy pici barna gyógyszert,ami idővel helyre hozta a dolgokat.Bár velem mindig csak alvás közben történt,de minden nap.Nálunk volt a családban válás,rengetek veszekedés,majd elvesztettem anyukámat.A legtöbb esetben lelki oka van az ilyennek.Írod,hogy nem rég óta,meg csak a suliban,lehet ott éri valami?Érdemes lenne szerintem orvoshoz fordulni,ne húzodjon oly sokáig,mint nálam!
2008. dec. 17. 09:53
 6/13 anonim ***** válasza:
71%
Én nem hiszem hogy az jó döntés volt hogy pelenkát adtál rá. Lehet hogy jobban ártasz neki ezzel mintha nem tettél volna semmit. Mindenképp lelki oka lehet és szerintem is keres egy jó szakembert, de a pelenkát ne add rá többet. Ezzel annyira megalázod és leírod őt. Biztos nagyon nehéz lehet neked is és neki is, de olyan megoldást kell találni ami neki is és neked is hasznos. sokat kell beszélgetnetek, hogy mi zajlik benne olyankor. Talán nagyon izgul vagy az ottani wc nem tetszik neki, zavarja valami. Az én fia harmadikos és nem hajlandó menni az iskolában wc-re csak hamár nagyon nem bírja tartani.
2008. dec. 18. 19:30
 7/13 anonim ***** válasza:
79%

aha. szorongás.

a pelenka a lehető legrosszabb döntés volt.

biztos hogy nem tett jót az amúgy is meglévő lelki problémáinak.

2008. dec. 21. 04:23
 8/13 anonim ***** válasza:
31%
jut eszembe, bántás nélkül: más problémákat is tünetileg kezelsz ilyen rettenetes módszerrel, vagy azért megpróbálsz az okai után kutatni...?
2008. dec. 21. 04:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha esténként, és hétvégeken nem psil be, akkor tuti, hogy az iskolában van valami baj.

A pelenka talán valóban nem a legjobb ötlet volt. Lehet, hogy most ez miatt is csúfolják, és még rosszabb lett a helyzet.

Mindenképp, beszélj egy szakemberrel, kérdezd meg, hogy másik osztályba esetleg másik iskolába kérjed át a gyereket?

Nem biztos, hogy az újabb környezetváltozás + változást hoz, lehet hogy még az is ront a helyzeten.

Szakember véleménye nélkül szerintem ne csinálj újabb dolgokat.

2009. jan. 9. 09:29
 10/13 anonim ***** válasza:
nővérem tanulta gyermeklélektanból hogy ez egy nagyon súlyos szeretethiányra utal
2009. jún. 6. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!