A párom miért nem tud gyereket fegyelmezni?
Ha vele van a gyerek bűn rossz, szemtelen, követel, hisztizik.
Ha velem van, akkor ez ezerszer ritkább dolog.
Nagy hirtelen nem tudunk szerepet cserélni, mert én dolgozom, ő pedig a kistesóval van itthon, amíg a hisztisebb nagy a bölcsiben.
Őket hármasban alig lehet hagyni, mert egyből olyan balhé kerekedik, hogy nekem kell rendet tennem. Itthonról dolgozom, így ha mindenki itthon, akkor gyakran munka mellett rám hárul a nevelés is. Mert ha nem lépek közbe, általában órán felül is tart a hiszti.
Mégis mit lehetne tenni?
Ez amúgy érdekes kérdés, mert nálunk is én (anya) vagyok a legtöbbet a gyerekkel aki már 3 éves. Nekem tud a legjobban cirkuszolni, nagy erőkkel határt feszegetve de mégis én tudom hatékonyabban nevelni. Valószínűleg nálunk is az lehet az oka amit a 6-os írt, hogy én következetes vagyok. Na nekem sem megy mindig, de a férjemnek még annyiszor se mint nekem.
Én ha belemegyek a gyerekkel valamilyen "harcba", akkor végig viszem. Ő nem. Pl ha megkérem hogy tegye a helyére a kisautót és ő dacosan ellenkezik akkor addig mondogatom míg a helyére nem teszi. És ha már ebbe belementem akkor végig csinálom míg célt nem érek. A férjem rászól, veszekszik, aztán ráhagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!