Figyelemzavarra és hiperaktivitásra gyógymód?
Nekem nincs ADHS- es gyerekem, de én Bécsben egy gyerekneurológusnál dolgozom. Nagyon sok neurológiailag "sérült " gyereket kezelünk. Van minden eredetü, genetikai probléma, de azt tudom mondani én is, mint az egyik válaszoló az elöbbiekben.Attól függ hogy diagnosztizálva van-e a gyereked, de ha igen, akkor nem segít se empátia, se türelem, sem omega 3, vagy halkonzerv min egyesek azt állítják, hanem csakis a Ritalin. Az is egy gyógykezelés,és azért találták ki, hogy a ADHS-es gyerekek és szülei életét megkönnyítség. Persze ha nem hallgattok az orvosokra, és nem engeditek: "kezelni", akkor a saját hibátok.Ez egy olyan hasonlat hogy egy epilepsziás gyereknek nem endegtek adni atiepileptikumot, hogy "roham" nélküli életet éljen: inkább szembenéztek a napi többszörös rohamokkal és annak a következményeive! Hülyeség.
Az ADHS-es gyerekek gyógyszer kezelés nélkül nem tudnak teljes életet élni, és csak ök szenvednek töle!!Gondolzz el rajta, és keress egy jó Neurológust!!
Hmm, milyen sokan lepontoztak, akik lehet, hogy mind okosabbak az orvosnál, de olyan megoldást, ami tényleg kezelné a problémát, nem sokan írtak ;)
13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!