Figyelemzavarra és hiperaktivitásra gyógymód?
Figyelt kérdés
8éves kisfiam figyelemzavaros és hiperaktiv.Ritalint akartak szedetni vele de azt Én nem engedélyeztem.Tapasztalt anyukáktól kérdezném nem e tudnak valami gyógymódot rá.Köszönöm!2010. szept. 7. 08:08
1/13 anonim válasza:
Szia!
Én sem engedtem. És sajnos nincs gyógymód. És nem is növi ki a gyerek. Szeresd nagyon, légy türelmes vele!
2/13 anonim válasza:
de, halolaj kapszulát szoktak adni rá, vagy etess vele sok halkonzervet.
3/13 anonim válasza:
Vidd el nevelési tanácsadóba, ott sok segítséget kaphatsz! Emellett nagyon tudom ajánlani az Ayres-terápiát. Kimondottan problémás gyerekek számára fejlesztették ki, játékos és nem szedálják le a gyereket :))
4/13 anonim válasza:
"Meggyógyulni" nem fog,de fejleszteni nagyon jól lehet. Ehhez viszont szakemberre van szükség. pl: gyógypedagógusra
6/13 anonim válasza:
Nem véletlenül akartak Ritalint szedetni vele, a gyógyszer arra van kitalálva. Ha te nem engedélyezed, nyilván okosabb vagy az orvosnál. Ez egy idegrendszeri rendellenesség, nem lehet csak úgy simán megszüntetni...
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
VegEpa kapszula. (60 db-os kiszerelés). www.vegepa.hu
Ez NEM gyógyszer, hanem vitamin. Halolaj (omega-3) van benne. Vagy megnézheted az omega 3 kid-et is.
9/13 anonim válasza:
Nekem volt egy távolabbi ismerősöm a kisfiával, mindenféle alternatív "gyógymódot" próbáltak, kineziológia, akupunktúra, csoda-gyógyító. nem tudom, hogy aztán hatékony volt-e a segítség, mert a kapcsolat megszakadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!