Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Figyelemzavarra és hiperaktivi...

Figyelemzavarra és hiperaktivitásra gyógymód?

Figyelt kérdés
8éves kisfiam figyelemzavaros és hiperaktiv.Ritalint akartak szedetni vele de azt Én nem engedélyeztem.Tapasztalt anyukáktól kérdezném nem e tudnak valami gyógymódot rá.Köszönöm!
2010. szept. 7. 08:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én sem engedtem. És sajnos nincs gyógymód. És nem is növi ki a gyerek. Szeresd nagyon, légy türelmes vele!

2010. szept. 7. 08:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
de, halolaj kapszulát szoktak adni rá, vagy etess vele sok halkonzervet.
2010. szept. 7. 08:19
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Vidd el nevelési tanácsadóba, ott sok segítséget kaphatsz! Emellett nagyon tudom ajánlani az Ayres-terápiát. Kimondottan problémás gyerekek számára fejlesztették ki, játékos és nem szedálják le a gyereket :))
2010. szept. 7. 08:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
"Meggyógyulni" nem fog,de fejleszteni nagyon jól lehet. Ehhez viszont szakemberre van szükség. pl: gyógypedagógusra
2010. szept. 7. 15:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
www.fimota.hu
2010. szept. 7. 20:51
 6/13 anonim ***** válasza:
40%
Nem véletlenül akartak Ritalint szedetni vele, a gyógyszer arra van kitalálva. Ha te nem engedélyezed, nyilván okosabb vagy az orvosnál. Ez egy idegrendszeri rendellenesség, nem lehet csak úgy simán megszüntetni...
2010. szept. 9. 13:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A hiperakitivitás és a figyelemzavar különböző terápiákkal kezelhető. Nem fontos azonnal gyógyszerrel leszedálni a gyereket! Ehhez csupán egy cikk: [link]

Egyébként az Ayres-terápiát épp az ilyen és hasonló problémával küzdő gyerekek számára találták ki. [link]

2010. szept. 9. 13:35
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

VegEpa kapszula. (60 db-os kiszerelés). www.vegepa.hu

Ez NEM gyógyszer, hanem vitamin. Halolaj (omega-3) van benne. Vagy megnézheted az omega 3 kid-et is.

2010. szept. 10. 13:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem volt egy távolabbi ismerősöm a kisfiával, mindenféle alternatív "gyógymódot" próbáltak, kineziológia, akupunktúra, csoda-gyógyító. nem tudom, hogy aztán hatékony volt-e a segítség, mert a kapcsolat megszakadt.

2010. szept. 11. 09:49
 10/13 anonim ***** válasza:
66%
Türelem, empátia.
2010. szept. 13. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!