Elsős fiam mióta elkezdte a sulit vissza felesel nekem is de még jobban az apjának mit tegyek hogy leszokjon erről?
Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 07:47
1/6 anonim válasza:
Szerintem egy gyereknek tisztelnie kell a szüleit, s nem szabad hogy vissza szóljon, halgassa meg a szüleit ha rosszatett érezzen bűntudatot, szégyelje el magát,érezze a tettének a súlyát.
Én mindenképpen büntetést szabnék ki rá, nem mehet ki játszani, megvonnám a játékot tőle amit szeret,nem kapja meg amit kér, hogy tudja mit lehet, mit nem, minek mi lesz a következménye, s legközelebb hátha meggondolja hogy vissza szól-e, ha vannak következményei.
2/6 anonim válasza:
Világosan add értésére, hogy te ezt nem szereted, majd, mond, hogy ha továbbra is felesel, így-úgy lesz (találj ki egy számára szigorú, de elviselhető és semmiképpen nem lélekromboló büntetést) és azt kőkeményen tartsd be! Max kétszer fog rá sor kerülni, hidd el.
3/6 anonim válasza:
vágd szájba és aztán ne szólj hozzá...biztos érteni fogja h miért csinálod.
ui.: nincs gyerekem...
4/6 A kérdező kommentje:
Látszik hogy nincs de remélem egyszer majd gyakorolhatod türelmes szülői nevelés formádat.....
2008. dec. 29. 16:17
6/6 anonim válasza:
hát nem is hagynám h a fejemre nőjjön.Nem azt írtam h verd meg hanem azt hogy tudja hol a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!