Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Érdemes mozgásterápiára járni...

Érdemes mozgásterápiára járni diszlexia és diszgráfia miatt?

Figyelt kérdés

Személyes tapasztalatok érdekelnének, hogy segített-e.

13 éves lánynak még érdemes lenne elkezdeni?

2021. okt. 6. 10:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek? Találtál célzott terápiát? Személyes tapasztalatom csak kicsivel van, de én is azt olvastam, hogy érdemes csinálni. Olyan feladatok vannak, amik kimaradtak a mozgásban, pl négykézláb mászás, vagy hintázós feladatok. Az ő korosztályának is lehetnek megfelelően nehezített feladatok, vagy pl érdemes megnézni, hogy vannak-e visszamaradt csecsemőkori reflexek. Facebook csoportban olyat is olvastam, hogy 40 évesen kezdett terápiát a reflexek miatt, és azután tanult meg vezetni. Ez más példa, csak amiatt írtam, hogy sosem késő, max. lehet, hogy hosszabb a folyamat.
2021. dec. 24. 17:10
 12/12 A kérdező kommentje:
Aztán végulis nem kezdtuk el, mert a gyogypedagogus szerint a lányomnak nincs szuksége mozgásterápiára, inkább a neurologust ajánlotta. Voltunk is, egy kis osszpontosítási zavart állapított meg és szorongást, Schneider Julia által kifejlesztett vitamint szedunk, omega 3 és B vitaminok, de egyenlore még nem vettem észre változást a tanulásban.
2021. dec. 25. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!