Nevelési tanácsadó?
Oh de jó ennek nagyon örülök.
Az az egy év meg hamar elszalad.
Nem tudom nálatok hogy megy, de nálunk 2 éve is a lányom papírja 8 hónapig állt a főnök íróasztalán, hogy rányomjon egy pecsétet. Ezerszer hívtam már őket, az volt a válasz, hogy ne türelmetlenkedjek, meg nekik sok a dolguk. És akkor még nem volt covid, most tényleg nagyon el vannak havazva.
Szóval mondtam is a gyereknek, az idén már ne számítson semmire. Na meg a gyógypedagógusnak is kész az órarendje, szóval tuti hogy év végéig nála lesz. Egyből nem veszik le a kódot, előbb átminősítik btm-messé, elvileg őket más tanár fejleszti, de szerintem most már nem tudják az órarendet átvariálni.
Nálunk úgy volt, hogy amikor kódot akartunk, vittem pszichiátertől papírt, amit összetéptek, és azt mondták van nekik saját dokijuk, majd az megmondja. 3 alkalmas vizsgálat volt, mire kaptunk kódot, kb. 1 év múlva. Most le akartam vetetni, nem vittem dokitól papírt. Erre közölték, hogy felmondott a pszichiáter, nekik már nincs, ezért vinnem kellett volna orvosi papírt. Azért gyógypedagógus megnézte, azt mondta szerinte nem sni-s, de ő nem tudja ezt eldönteni. Kérdem én, minek vannak ők ott?! Úgyhogy mennem kellett dokihoz, aki megvizsgálta, kiadta a papírt, most beküldtem, Isten tudja mikor válaszolnak, megint behívnak, aztán ott áll a papír aláírásra megint 8 hónapig.
Először csak btm-mé minősítik vissza, aztán 1 év múlva már a Pedagógiai Szakszolgálathoz kell menni, ott vizsgálják meg, és ha azt látják, és a tanárok is azt írják, akkor a BTM is megszűnik. Szerintem kb. kijárja a gyerek az iskolát, mire lesz ebből valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!