Párom gyereke szinte minden este szenvedve megy el aludni. Én csak reggelesként fogok dolgozni.Mit tegyek hogy hamar aludjon? Különben hulla leszek
Együtt élünk, van egy 6 éves gyereke amit elfogadtam.
Viszont minden este nyűglődik.. ebből eddig is kicsit olykor elegem volt. De tudtam kezelni, meg nem volt teljes probléma ha 11-kor ment a szobájába és feküdt le.
Holnaptól folyamatos reggeli műszakban fogok dolgozni. Igaz első nap még nyolcra kell mennem.. de azután már napi szinten kelek 5-kor vagy valamivel előtte.. majd kialakul, hogy mennyi időre van szükségem.
Jó lenne időben lefeküdni, igazából a párom ha itthonról dolgozik akkor ő 7-kor kel de neki is fontos az alvás, ha viszont be kell menjen akkor Ő is ötkor kel fel. Tehát átlagosan mindketten egyformán kelünk.
Mit tegyek, hogy este akarjon menni aludni? Hisztizik, hogy nem akar fürödni, nem akar átmenni a szobájába.. stb.. ha kicsit erősebb lépnék fel akkor mondja a párom, hogy hagyjam és mindjárt úgyis megy.. aztán +20 perc.. megint és megint az lesz.. aztán nyavajgás.. kicsit unalmas és nem akarok hulla lenni.
Vélemény és ötlet?
Köszönöm!
F.
Tessék, a gyerekével tart..
Próbáltam az imént vele megbeszélni és leordította fejemet, hogy igen gyakrabban lesz ilyen hogy fél tíz-tíz felé megy fürödni és lehet akár fél tizenegy vagy épp tizenegyig is itt lesz nálunk a szobában.. és hogy neki elég az amit alszik, ha a gyerekéről van szó.
Csak nekem meg nem elég a kevés alvás, gyárban fizikai munkát fogok végezni.. nem egy irodában ülök mint Ő vagy épp itthon..
Hagyd ott a 3.14csába, ha meg tiéd a lakás, dobd ki a nőt az ivadékával együtt.
74N
Amúgyis egy 6 éves gyerek minek kell ébren legyen 11 óráig? Ezt sem értem..
Az a valódi probléma, hogy ráhagy mindent!
Egy ennyi idős gyereknek este nyolckor takarodó van. Neki is szüksége van az alvásra, ezt az anyjának tudnia kellene. Jó kis hárpiát fogtál ki, mondhatom.
74N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!