Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Párom gyereke szinte minden...

Párom gyereke szinte minden este szenvedve megy el aludni. Én csak reggelesként fogok dolgozni.Mit tegyek hogy hamar aludjon? Különben hulla leszek

Figyelt kérdés

Együtt élünk, van egy 6 éves gyereke amit elfogadtam.

Viszont minden este nyűglődik.. ebből eddig is kicsit olykor elegem volt. De tudtam kezelni, meg nem volt teljes probléma ha 11-kor ment a szobájába és feküdt le.

Holnaptól folyamatos reggeli műszakban fogok dolgozni. Igaz első nap még nyolcra kell mennem.. de azután már napi szinten kelek 5-kor vagy valamivel előtte.. majd kialakul, hogy mennyi időre van szükségem.

Jó lenne időben lefeküdni, igazából a párom ha itthonról dolgozik akkor ő 7-kor kel de neki is fontos az alvás, ha viszont be kell menjen akkor Ő is ötkor kel fel. Tehát átlagosan mindketten egyformán kelünk.

Mit tegyek, hogy este akarjon menni aludni? Hisztizik, hogy nem akar fürödni, nem akar átmenni a szobájába.. stb.. ha kicsit erősebb lépnék fel akkor mondja a párom, hogy hagyjam és mindjárt úgyis megy.. aztán +20 perc.. megint és megint az lesz.. aztán nyavajgás.. kicsit unalmas és nem akarok hulla lenni.

Vélemény és ötlet?

Köszönöm!

F.

2021. jún. 30. 21:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

az egyik gyerekem nekem sem nagy alvó, de az nem jelentette azt, hogy hagytam, hogy 11-ig a mi ágyunkban szórakozzon.

miért nem megy be vele anyuka az ő szobájába?

2021. jún. 30. 22:26
 12/29 A kérdező kommentje:

Pont azt csinálta most, de megint fasírtban vagyunk.. ilyen nincs!

Az mondta hogy fogadjam el, mert miattam nem változtat ezen. És fel van háborodva azon, hogy én miért akarom tízkor beküldeni a szobájába. AZÉRT MERT 6 ÉVES! én akkoriban még 8 körül, amikor felvillant a közvilágítás rohantam haza.. az volt a megegyezés. Aztán vacsi, de legtöbbször nem is kellett olyan fáradt voltam az egésznapos játék után.. zuhany, nyafogás nélkül mert én is éreztem a szükségét.. és alvás.

És én vagyok a rossz, meg beszélni sem akar erről.. aztán aludjak amikor a kisfelség kitalálja, hogy épp megy aludni.. fenét!

2021. jún. 30. 22:51
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ezt holnap beszéljétek meg higgadtan. mondd el, hogy oké, de akkor mi legyen a megoldás, hogy te is kialhasd magad.

azt már meg sem kérdem, hogy emellett milyen lesz a szexuális életetek...

2021. jún. 30. 23:05
 14/29 A kérdező kommentje:
Ennek szakítás lesz a vége.
2021. jún. 30. 23:16
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Régóta vagytok együtt? Gáz a nő. Az én lányom 6 éves korában 9kor ágyban volt és aludt.
2021. jún. 30. 23:23
 16/29 A kérdező kommentje:
Lassan fél éve.
2021. jún. 30. 23:42
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
És úgy érzed, hogy ez a sztori a szerelem rovására megy?
2021. jún. 30. 23:49
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
És mégis mit ad neked ez a kapcsolat így, hogy ennyire ragaszkodsz hozzá?
2021. júl. 1. 05:00
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de nem szeret eléggé, nem vágyik arra, h kettesben legyen veled, nem veszi figyelembe az igényeidet, igazából semmibe vesz. Tényleg sajnalom, de engedd el ezt a kapcsolatot, mindettotoknek jot teszel vele.
2021. júl. 1. 06:49
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a szakítás felé hajlasz, oké. De megoldás lehet, hogyha a gyerek nem akar időben lefeküdni, akkor kel veletek ötkor. Rögtön álmos lesz estére. Ez persze csak akkor működik, ha napközbeni nem alszik. De nálatok ennél komolyabb a probléma és a párod nem partner.
2021. júl. 1. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!